Rada otkrila da li je u vezi sa Harisom, pomenula i Milana: Sa jednim od njih dvojice se redovno čuje, sa drugim ne zna šta bi

12.02.2023

15:15

0

Pevačica ne želi javno da definiše ništa

Rada otkrila da li je u vezi sa Harisom, pomenula i Milana: Sa jednim od njih dvojice se redovno čuje, sa drugim ne zna šta bi
Rada Manojlović i Haris Berković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović je nedavno odlučila da otpusti saradnike sa kojima je godinama radila, a na prvom mestu menadžera.

Sada je na tom mestu njena sestra Marija, a Rada ističe da je zbog toga jako srećna.

- Bilo je lepo u Minhenu na nastupu. Trebalo je da pevam sa Jovanom Perišićem ali se on razboleo. Pripremam svašta, sad radim za sebe ne za drugog i imam vetar u leđa. Sa sestrom radim. Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna - započela je Rada, pa otkrila zbog čega je odlučila da promeni menadžera.

Instagram printscreen/_marija_manojlovic_
Rada Manojlović sa sestrom Marijom i ocem Radetom

- Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godina i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima.

Pevačica je nedavno objavila fotografiju sa Harisom Berkovićem, što je izazvalo spekulacije da su ponovo zajedno. Međutim, ona ističe da ni oni ne znaju na čemu su.

- Ljubav je status KVO i to mi je najbolje, mirna mi je glava. Prvo treba da se poslože kockice na poslu, a ljubav je dobro. Mi se nismo ni svađali, a svoj odnos ne želim da definišem u javnosti, jer smo skapirali da je mnogo dobro kad ni mi ne znamo na čemu smo a ni drugi - rekla je šaljivo pevačica.

Instagram printscreen/radamanojlovic
Rada Manojlović i Haris Berković

Ona je dodala da se sa Milanom Stankovićem, njenim bivšim dečkom, redovno čuje, a otkrila je i kako gleda na ono što su njeni sugrađani iz sela odakle dolazi rekli o njoj.

To je mirna luka, to su ljudi dobri, neiskvareni, seljačko poštenje. Mene je tata vaspitavao da uvek prvo mislim da druge pa na sebe. Kad sabereš i oduzmeš, nije ni čudno što sam ja podstanar toliko dugo, od svega imam bar kola - rekla je Rada.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike