Meštani Četereža otkrili sve o Radi Manojlović i traumatičnom periodu kada je ostala bez majke: Teško je to podnela!

04.02.2023

16:05

0

Uvek je bila dete za primer, a pored trošne porodične kuće izgradila je i velelepnu dvospratnicu u koju često odlazi

Meštani Četereža otkrili sve o Radi Manojlović i traumatičnom periodu kada je ostala bez majke: Teško je to podnela!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/M.M.

Pevačica Rada Manojlović odrasla je u selu Četereže, ali Srednju ekonomsku školu završila je u Velikoj Plani. 

Meštani sela kažu da je ljudi u njemu sve manje, ali Rada Manojlović koristi svaku slobodnu priliku da poseti svoje rodno selo, koje je proslavila tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" 2007. godine.

Rada je u Četerežu provela detinjstvo, a kada je postala poznata pevačica, Rada je uložila novac kako bi se pored njene trošne rodne kuće izgradila nova velelepna kuća na sprat, gde danas živi njen otac i njegova supruga.

- Ovde su bili moji baba i deda, ja sam odrastao u ovoj kući. Nisam hteo da je srušim, unutra sam već betonirao, na taj beton možeš da digneš dva sprata kuću, ali ne bolujem od neke veličine, da ja imam mnogo, da pravim palate... I ovo je mnogo napravila, nije ni to trebalo - kaže Radin otac koji je otkrio i da je 26 godina proveo u Novom Sadu, ali da se ne kraju vratio ponovo u selo iz kog potiče.

Meštani Četereža dobro poznaju Radu, a sada se oglasila i prodavačica iz tamošnjeg prodavnice.

- Ja nju poznajem još od malena, sa njenom sestrom Majom sam išla u školu, družile smo se, išla sam ja kod njih, dolazile su one kod mene. Bila je super, bila je druželjubiva. Slava je možda jeste malo ponela, ali to je normalno ja mislim - rekla je prodavačica u jedinoj prodavnici koja se nalazi u selu.

Prodavačica je dodala da je Radi u detinjstvu najviše falila majka, ali da je taj nedostatak nije pokolebao, te je izrasla u normalnu ženu koja radi ono što najviše voli. Dodaje da je Rada teško podela veliki gubitak iako je bila mnogo mala.

ATAImages/A. A.
Rada Manojlović

Rada je imala samo 19 godina kada je izgubila majku, a taj trenutak često u intervjuima ističe kao najteži i kao najtraumatičniji, tako ga pamte i Radini meštani.

- Sećam je se, počela je sa folklorom i sa nastupima, tim našim seoskim priredbama. Ona je bila broj jedan učesnik i njen tata Rade Manojlović, moj imenjak. Ona je počela dosta davno sa pevanjem, uz njegovu pomoć gde je ona, verovatno su geni učinili svoje i nasledila tatin glas i on je to prepoznao, na zadovoljstvo svih nas, cele nacije i Srbije, a posebno nas građana Četereža - kaže meštanin Rade.

Meštanin se osvrnuo i na težak period kada je pevačica ostala bez majke.

- Ona je mlada ostala bez majke, ne znam kako joj je bilo, sigurno nije prijatno, ali verujem da se ništa mnogo ne bi promenilo jer majka joj, koliko ja znam nije branila, čak je i podržavala u karijeri. Sigurno je to sve ostavilo neki trag, treba to preboleti i prežaliti. Svako od nas pati za roditeljem. Neko to podnosi teže, neko lakše, ali verujem da nikome nije lako pa ni njoj - kaže meštanin Rade u emisiji "Metar moga sela" na Blic televiziji.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike