Karleuša i da želi, ne može da ukroti silikone: Minijaturnim bikinijem zaprepastila fanove! (FOTO)

23.03.2023

15:05

0

Jelena se nikada nije libila da pokaže svoje obline

Karleuša i da želi, ne može da ukroti silikone: Minijaturnim bikinijem zaprepastila fanove! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Instagram printscreen/karleusastar/miloshph

Jelena Karleuša nadaleko je poznata kako po svojim modnim izdanjima, tako i po oblinama, koje neretko deli na društvenim mrežama. Pevačica godinama uživa u intrigama koje izaziva svojim, i više nego eksplicitnim sadržajem, zahvaljujući kome važi za jednu od najatraktivnijih pevačica.

Jelena je sada, još jednom, uzburkala javnost i to fotografijom sa prednjeg sedišta svog luksuznog četvorotočkaša, u tirkiznom bikiniju, iz koga kipe njene "slavne" šestice.

Ona je napućena pozirala sa "Chanel" ogrlicom oko vrata, pokazavši, tom prilikom, da joj godinu ne mogu ništa, te da može da parira mnogo mlađim kolegnicama.

 

 

Podsetimo, rat pevačica Jelene Karleuše i Ane Nikolić mesecima unazad zasmejava mnoge na društvenim mrežama visprenim opaskama i kreativnim uvredama kojima čašćavaju jedna drugu. S tim u vezi, u Aninim ekspozeima Jelena je nazivana "gospođom vaginini monolozi", a Karleuša je Ani, usled brojnih poroka koje joj pripisuje, predviđala neslavan kraj, kako karijere, tako i života. 

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Tako je u danu Jeleninog otvorenog pisma, u kome, navodno, aludira baš na Nikolićevu i to rečima "gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje" došlo je do preokreta, te su se nekada dobre drugarice, a danas ljute rivalke zapratile na Instagramu, što je izazvalo svojevrsni haos na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike