Sonja Vuksanović neće biti u Lukasovom filmu: Doneta neočekivana odluka, izbačene sve njegove žene!

21.12.2022

09:10

0

Scenaristi su se odlučili da potpuno promene koncept

Sonja Vuksanović neće biti u Lukasovom filmu: Doneta neočekivana odluka, izbačene sve njegove žene!
Aca Lukas i Sonja Vuskanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Aca Lukas i njegov menadžer Saša Mirković već neko vreme, sa dobro oformljenom ekipom, rade na filmu i seriji o folkerovom životu, koji će se zvati "Kafana na Balkanu". Međutim, sada je došlo do neočekivane promene!

Naime, ovog puta nećemo videti nijedan detalj iz Lukasovog ljubavnog života, iako je to bilo najavljeno. Kako se navodilo, trebalo je da vidimo njegov odnos sa Sonjom Vuksanović, ali kako ona, tako i ostale Lukasove žene - Ceca i Nataša neće biti zastupljene u filmu ovog puta.

ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/sf__fashion__style
Aca Lukas, Sonja Vuksanović

- Kad je dogovoreno da se rade film i serija, u scenariju je bilo da se snimaju i kadrovi koji su vezani za Lukasov ljubavni život. Za ulogu Sonje bila je birana mlada glumica Teodora Bjelica, ali je na kraju sve to palo u vodu. Scenaristi su ipak rešili da fokus bude na Acinoj karijeri i drugim stvarima iz privatnog života, a da ljubavi nema - kaže za Kurir izvor blizak Hajp produkciji, koja stoji iza ovog projekta.

No, s obzirom na to da pevač ima veoma bogat život, te da nije moglo sve da stane u jedan film, produkcija već ima u planu i drugi deo, pa bismo tu mogli videti kakav je Lukas sa ženama u svoja četiri zida.

Antonio Ahel/ATAImages
Aca Lukas

 

Podsetimo, u ulozi Ace Lukasa, koji se u filmu zove Petar, pojaviće se glumac Mladen Sovilj, dok će njegove roditelje Vukosavu i Vuksana glumiti Branka Katić i Milutin Mima Karadžić. Angažman su prihvatili i Andrija Kuzmanović, koji će tumačiti lik kriminalca, a Lukasovog menadžera dočaraće njegov kolega Igor Đorđević. Pavle Dejanić, poznati pevač, takođe je dobio ulogu u filmu.

Premijera filma zakazana je za 3. novembar naredne godine, a odmah pošto bude prikazan, Lukas će održati koncert u Areni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike