Urnebesni lapsusi poznatih u 2021. godini: Tanja Ešpanja, Ivana Džordan... (FOTO/VIDEO)

31.12.2021

13:31

0

Kako pred kamerama, tako i na društvenim mrežama - zvezde su napravile greške o kojima će se još dugo pričati

Urnebesni lapsusi poznatih u 2021. godini: Tanja Ešpanja, Ivana Džordan... (FOTO/VIDEO)
estrada - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Javnost poznatim ličnostima lapsuse „ne prašta" - a ove godine iznova su ih nagomilali i, usput, nasmejali sve. Od Tanje Savić, svojevremeno „prozvane" čak i „kraljicom lapsusa", do Ivane Jordan, mnogima se 2021. potkrala greška kako pred kamerama, tako i na društvenim mrežama, a o tome će se zasigurno još dugo pričati.

Tanja Ešpanja

Savićeva je dugo „na meti" zbog svojih „ispala", a i sama se često šali na sopstveni račun, kada su lapsusi u pitanju. Poslednji put, kada je pre nekoliko meseci pozdravljala fanove u lajvu na Instagramu, rekla je:

- Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn...

A zatim, sasvim slučajno, omašila zemlju - rekavši „Ešpanja" umesto Šmanija.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ko je Nada Polić?

Edita Aradinović je jednom prilikom u „Amidži šouu" napravila je lapsus na samom početku emisije - zapevala je „Dvesta na sat", ali je Ivan Gavrilović, koji inače peva tu pesmu, „postao" Todorović... Svi prisutni su odmah prasnuli u smeh, ali ona se nije tu i zaustavila. Nešto zatim, naime, nije znala pravo ime Ane Bekute (Nada Polić), a onda ni Izvorinke Milošević (Funtinjora Funta Luga).

ATAImages/Antonio Ahel
 

Milena Plavšić šokirala!

Pevačica je šokirala javnost kada je komentarisala jednu pobedu tenisera Novaka Đokovića. Naime, kada je došla da sačeka sportistu, budući da je njegov fan, ono što je rekla prepričavalo se mesecima.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - ispričala je tada u dahu ona.

 

 

Viki za kumu - poturila svoja leđa

Sa željom da zaštiti Cecu Ražnatović, u jednoj emisiji „Zvezde Granda" pevačica je ove godine napravila šou lapsus.

- Ako mi budemo tako rešili da isterujemo tog grma iz zeca, ne znam šta ćemo da isteramo - izgovorila je, zbog čega su ostali članovi žirija prasnuli u smeh.

Ona je pokušala da se ispravi, ali nije joj polazilo za rukom.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Džordan

Ivana Jordan napravila je haos na društvenim mrežama kada je na svom Instagramu objavila selfi - u dresu legendarnog košarkaša Majkla Džordana, a prema njenom opisu i njenog prezimenjaka.

- U sportskom dresu mog prezimenjaka Majkla Džordana - poručila je ona, pa „zapalila" i Tviter.

Printscreen Twitter
 

Blam godine

Danijela Vranić je, sudeći po komentarima s društvenih mreža, ove 2021. ponela „titulu" za blam godine, pošto je samu sebe sahranila, pa i tad napravila grešku. Naime, pevačica je svoju staru fotografiju potpisala sa „in memoriam", verovatno želeći da napiše „memory" (sećanje), a umesto poslednjeg „m" - dogodilo joj se „n".

- Jedna od mojih omiljnih... In memorian... - poručila je ona uz emotikon srca pa pokrenula lavinu komentara.

Instagram screenshot / danijelavranicofficial
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike