Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio Sonji nakon razvoda: Luksuz na sve strane, od mermernog stepeništa do ogromnih ogledala (FOTO)

30.09.2022

18:38

1

Sonja i njihova ćerka Viktorija žive u ovom velelepnom domu na Bežanijskoj kosi

Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio Sonji nakon razvoda: Luksuz na sve strane, od mermernog stepeništa do ogromnih ogledala (FOTO)
Aca Lukas, Sonja Vuksanovic - Copyright Aca Lukas, Sonja Vuksanovic , Antonio Ahel/ATAImages

Aca Lukas je uvek priznavao svoje mane, ali i pored toga, znao je da bude šmeker. Tako je, nakon razvoda od supruge Sonje, rešio da se iseli iz njihovog dotadašnjeg zajedničkog doma, a u njemu su ostale njihova ćerka Viktorija i ona.

Sonja neretko objavljuje fotografije iz ove vile, kada pozira u svojim modnim kombinacijama, pa smo tako imali prilike da vidimo da poseduje ogledalo duž celog zida, ali i bajkovito uređeni dnevni boravak.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
Aca Lukas, Sonja Vuksanović

Dom krase umetnine, skupoceni detalji, ali i prelepo cveće u kome Sonja posebno uživa.

Takođe, tu je i mermerno stepenište, stilski i moderan nameštaj, a sve je cakum pakum sređeno. Sonja očigledno uživa i u renoviranju, pa se tako može primetiti da je napravila promene u trpezariji, s obzirom na to da je promenila stolice i još neke detalje.

Podsetimo, odnos Sonje i Lukasa je bio izuzetno buran, što je on opisivao u svojoj biografiji. No, čini se da su u poslednje vreme u "mirnim vodama", s obzirom da joj je, kako je 24sedam pisao, poklonio minđuše u vrednosti od 4.000 evra, a ovog leta su porodično sa ćerkom letovali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike