Petar Kapisoda je bio fatalni zavodnik: Tragedija Ksenije Pajčin i brata Filipa mu je promenila život, a danas izgleda ovako!

22.01.2023

17:40

1

Pored uspešne rukometaške karijere, širokom auditorijumu je bio poznat i po ljubavnim vezama sa najlepšim ženama sa javne scene

Petar Kapisoda je bio fatalni zavodnik: Tragedija Ksenije Pajčin i brata Filipa mu je promenila život, a danas izgleda ovako!
Ksenija Pajčin - Copyright Slika ekrana/TV Pink Show

Bivši rukometaš Petar Kapisoda imao je sjajnu sportsku karijeru, a krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, važio je za vodećeg zavodnika u Beogradu, ali i šire. Bio je fatalan po ženski rod, a atraktivne devojke su se u to vreme utrkivela, da se bar nađu u njegovom društvu.

Nakon katastrofalne tragedije koja je obeležila njegov, ali i živote članova njegove porodice, kada je njegov mlađi brat od strica, maneken Filip Kapisoda usmrtio svoju tadašnju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, Petar se potpuno povukao iz javnosti.

Printscreen/YouTube/ksenija pajcin
Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin

Petar je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj, a svojevremeno su ga povezivali i sa mnogim poznatim damama poput glumice Marije Karan, misice Tijane Stajšić ili voditeljke Dejane Rosuljaš

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Petar je bio izuzetno popularan među pripadnicama nežnijeg pola. Iako se već duže ne bavi aktivno sportom, i dalje odlično izgleda, a ono što se promenilo, jeste njegova frizura - danas je bez kose.

On sada obavlja odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, pa su skoro sva njegova pojavljivanja vezana za promociju sporta kome je posvetio život.

Spekuliše se da je njegov mlađi brat Filip Kapisoda, često bio u senci svog starijeg brata kada se preselio za Beograd, jer su ga svi znali kao dečka Ksenija Pajčin i brata Petra Kapisode, te da mu je motiv za ulazak u rijaliti "Veliki Brat" prvenstveno bila reputacija i slava. Želeo je da ga ljudi prepoznaju po svom imanu i prezimenu, u čemu je i uspeo, a ostalo je istorija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike