Aca Lukas tvrdi da ga je Brena brutalno ocrnila: Tešila je Sonju - "šta će ti taj klošar i narkoman"

23.06.2021

13:21 >> 13:23

0

Folker je u autobiografiji naveo da pevačica ne zna pravi razlog zbog kog ga je razočarala, te da je pogrešna teza to što je njegovu bivšu suprugu upoznala

Aca Lukas tvrdi da ga je Brena brutalno ocrnila: Tešila je Sonju - "šta će ti taj klošar i narkoman"
Aca Lukas, Foto: 24sedam/ N. M.

Aca Lukas promovisao je sinoć, 22. juna, autobiografiju “Ovo sam ja”, u kojoj je izneo šokantne detalje iz svog života, a osvrnuo se i na neke poznate ličnosti.

On je u knjizi, između ostalog, pomenuo i Lepu Brenu u negativnom kontekstu, navodeći da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu sada već bivšu suprugu Sonju, a sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen.

Folker je naveo da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, koji je igrao u Americi, međutim, kako on navodi njegovu ljutnju pokrenulo je nešto drugo.

Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

– Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman” – napisao je Lukas i dodao:

Sonja Vuksanović ATAImages/ Antonio Ahel

– Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija (prim.aut. poznati košarkaš sa kojim je Sonja bila u šemi po Lukasovim rečima). Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.

Inače, Lukas je bez dlake na jeziku rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.

Lukas je konačno otkrio da su nameštaljke bile pravi razlog zbog kog je napustio “Zvezde Granda”.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi