PAPARACO Ana Nikolić uhvaćena u tržnom centru: Probala, probala, pa odustala (FOTO)

22.01.2023

07:45

0

Pevačici se očigledno ništa nije dopalo

PAPARACO Ana Nikolić uhvaćena u tržnom centru: Probala, probala, pa odustala (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić poslednjih nekoliko godina ne prestaje da šokira javnost svojim potezima, ali i fizičkim izgledom. Gde god da se pojavi, pevačica izaziva oprečna mišljenja i obilje komentara, ali čini se da ona za njih ne mari. 

Pop zvezdu je pre nekoliko dana uslikao paparaco našeg portala u jednom prestoničkom tržnom centru, kako u društvu ćerke Tare i dadilje razgleda stvari u radnji popularnog španskog brenda. 

24sedam/Milan Dimitrijević
Ana Nikolić

Kao što se može videti na našim paparaco fotografijama, Nikolićeva nije bila preterano raspoložena, a čini se da od silnih obaveza nije stigla ni da se našminka pred izlazak iz kuće. 

U ležernom izadnju, sa belim šeširom na glavi, u sivim farmerkama, crnoj majici i kožnim papučama gotovo trideset minuta mahnito je prebirala po gomili sniženih artikala, koji joj se, očigledno, nakon što ih je probala nisu svideli, te ih nije ni pazarila.

U jednom trenutku se pevačica i raspasala, pa joj je tom prilikom ispao višak sala na bokovima. Za to vreme, naslednica koju je dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom je bila u obližnjem kafiću.

Podsetimo, Ana Nikolić je nedavno bila tema medijskih kontroverzi, a razlog je njen prvi solistički koncert u beogradskoj Areni za 7. oktobar 2023, a ništa u celoj priči ne bi bilo sporno da Aleksandra Prijović ubrzo zatim nije otkrila da je njen koncert u Areni zakazan za 29. septembar ove godine, dakle, samo nedelju dana pre Aninog.

Novonastala situacija navela je mnoge da se zapitaju da li će ovo izazvati novi estradni rat, pa iako su mnogi mislili da će se voditi borba između Aleksandre PrijovićMilice Pavlović koja je takođe najavila nastup u istoj dvorani, svi su izgledi da će to biti slučaj između Nikolićeve i Aleksandre.

Bosnu video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike