„Milica Pavlović i ja ne možemo da budemo ni u kakvom odnosu!" Snežana Đurišić otvoreno progovorila o kolegama

18.12.2022

08:35

0

Pevačica se dotakla i raznih drugih imena sa scene, pa otkrila kako stvari stoje

„Milica Pavlović i ja ne možemo da budemo ni u kakvom odnosu!" Snežana Đurišić otvoreno progovorila o kolegama
Snežana Đurišić - Copyright 24sedam TV

Snežana Đurišić se nedavno dotakla pojedinih kolega sa javne scene, pa otkrila u kakvim je odnosima sa njima, te koliko prati njihov rad.

U razgovoru s medijskim ekipama na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, među kojima je bila i 24sedam, kazala je zašto se s jedne strane nije pojavila na velikom koncertu Miroslava Ilića iako su prijatelji, dok je sa druge objasnila zašto s Milicom Pavlović ne može biti ni u kakvom odnosu. 

- Nisam došla kod Miroslava jer nisam bila tu. Svi mi čekamo da nas neko pozove, to je verovatno razlog, ništa drugo, a ne znam što kolege nisu bile. Miroslav i ja smo prijatelji. Radila sam dugo na njegovim pesmama prateće vokale - počela je Snežana, pa prešla na nekadašnje zvezde „Granda" koje su zakazale svoje koncerte u Areni, što je svakako veliki „zalogaj". 

Milica Pavlović ili Aleksandra Prijović?

- Ne možemo Milica Pavlović i ja da imamo bilo kakav odnos, ja sam starija od nje. Ona je dama koja radi svoj posao najbolje što ume i to treba poštovati, ulaže u svoj rad... Aleksandra Prijović je vrhunska pvačica, jedna od najboljih u mlađoj generaciji. Otišla bih na koncert i jedne i druge, što da ne! - izjavila je ona, pa dodala:

Milica Pavlović, ATAImages/ A.A.
 

- Mediji su smislili da sam rekla da je tek nedavno počela da peva. Moja rečenica je bila da sve bolje i bolje peva. Sve je to prirodno i normalno. Ona je takođe počela u „Zvezdama Granda" pa ja to znam. Znam svu tu decu šta i kako rade - zaključila j Snežana. 

Aleksandra Prijović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike