Žao mi je Ane Nikolić! Tanja Savić o koleginici: Treba neko da joj kaže da se opameti, bila je devojka od milion dolara! (VIDEO)

15.12.2022

17:26

0

Tanja Savić ističe da žali koleginicu jer se povukla iz javnog života i o svojim problemima ni sa kim ne priča

Žao mi je Ane Nikolić! Tanja Savić o koleginici: Treba neko da joj kaže da se opameti, bila je devojka od milion dolara! (VIDEO)
Tanja Savić - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačica Tanja Savić ističe da se ponosi uspehom u svetu estrade, te da kolege više ne gleda kao na konkurenciju, jer se sada ne takmiči ni sa kim.

U intervjuu za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam ona je otkrila da li bi otišla na predstojeće koncerte svojih koleginica Milice Pavlović i Aleksandre Prijović, a potom i istakla da joj je žao zbog situacije u kojoj se nalazi Ana Nikolić. 

 Koga od kolega smatraš konkurencijom?

- Ja dok sam bila u takmičenju, mogla sam da pričam o tome, sada sam izgrađena ličnost. Imam skoro 20 godina karijere iza sebe. Podržavam sve kolege i koleginice, a naročito ove mlađe što se trude. 

24sedam/Mladen Mijatović
Tanja Savić

Da li bi pre otišla na koncert Aleksandre Prijović ili Milice Pavlović?

- Interesantno bi bilo otići na koncert i jedne i druge. Milica bi verovatno napravila performans, to bi bilo lepo i za videti za čuti, a što se tiče Aleksandre, ona sebi može da dozvoli da samo stoji, da ne mora da pleše, već samo da peva. 

24sedam/Pavle Knežević/ATA
Aleksandra Prijović, Milica Pavlović

 

Da li bi išla kod Ane Nikolić na koncert?

- Mogla bih da odem, zašto da ne? Ana mnogo lepo peva, ali je meni malo žao Ane. Žao mi je u smislu, jer svi znate o čemu ja govorim. Verovatno se niko ne usuđuje da to priča. Svi znamo ko je bila Ana na početku karijere i kako se ponašala i kakva je to bila devojka od milion dolara. Žao mi je što nema nikoga da je povuče za rukav da joj kaže: Ana, opameti se, radi, pevaj, trudi se malo oko svoje karijere. Ona se povukla iz javnog života, nema je.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

 

Rekla si da ti je žao Ane, zbog čega?

- Ona je preemotivna osoba, znam da čitam između redova. Nekako upoređujem Natašu Bekvalac i Anu Nikolić, jer su iz istog vremena. Nataša Bekvalac je barbika iz Novog Sada i zaslužno je tu gde jeste. Borbena je. Ponosim se Natašom, jer je ona prošla sve i svašta i opet gura. Što se tiče Ane, ja stvarno ne znam kroz šta je ona prošla, ona to drži za sebe. 

Tanja se osvrnula i na svoje povlačenje iz javnog sveta kada je otišla za Australiju, a šta je o svemu tome rekla pogledajte u video-snimku ispod teksta. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike