Kako su Ceca i Viki kume? Za ova kumstva na estradi niste ni znali, neka će vas iznenaditi

18.01.2023

07:30

0

Nije kum dugme!

Kako su Ceca i Viki kume? Za ova kumstva na estradi niste ni znali, neka će vas iznenaditi
Viki Miljković, Ceca Ražnatović - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Estradnjaci neretko ističu kako pravih prijateljstava na javnoj sceni nema, međutim, to nije baš tačno. Neki od njih se druže godinama, pa svoje druženje krunišu kumstvom. 

Otkako su Ceca Ražnatović i Viki Miljković zajedno u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", često čujemo kako jedna drugu oslovljavaju sa "kumo", a i poznato je da to jesu. Međutim, mnogi ne znaju kako su se one okumile, a to je slučaj i sa brojnim drugim javnim ličnostima.

Ceca i Viki plus 1

Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena - naime, njihovi roditelji su se družili, a sve je počelo tako što su Violetin otac i Svetlanina majka zajedno studirali na Pedagoškoj akademiji u Prištini. 

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay
Ceca Ražnatović, Viki Miljković

One su često provodile vreme zajedno, posećivale jedna drugu, delile najveće tajne, a kako je Viki jednom prilikom istakla, nikada se nisu posvađale.

Svoje prijateljstvo su krunisale kumstvom tako što je Ceca bila kuma Viki kada se ona udavala za svog supruga Dragana Taškovića Tašketa. Pored Cece, Viki je tada za kumu uzela i pevačicu Sanju Đorđević, koja joj je dve godine kasnije krstila sina Andreja.

Sanja Đorđević ATAImages/Antonio Ahel
Sanja Đorđević

Spekulisalo se tada o tome zašto je Sanja krstila Andreja, a ne Ceca, te da li su njih dve u lošim odnosima. To je Ražnatovićka odmah demantovala, rekavši da su se Viki i Taške sa njom dogovorili da im krsti drugo dete. Međutim, to se nije dogodilo, a Viki je nedavno pričala da joj je veoma žao što nije rodila još jedno dete.

Da li su Ljubinka Klarić i Ceca kume?

U Srbiji je običaj da se kumovima smatraju i poštuju čak i oni koji nisu direktno nekog krstili ili venčali. Takav je slučaj i sa glumicom Ljubinkom Klarić i Cecom Ražnatović.

Iako se u medijima i javnosti pričalo da su one kume, to nije potpuno tačno. Ljubinka je jednom prilikom ispričala kakva je zapravo situacija.

M.M./ATAImages
Ljubinka Klarić

- Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima - rekla je glumica pre nekoliko godina.

Lepa Brena i Saša Popović

Ovaj čuveni dvojac pomerio je sve granice kada je muzika na Balkanu u pitanju, počev od "Slatkog greha" pa sve do stvaranja "Grand" produkcije. Međutim, njih dvoje ne veže samo poslovni odnos.

Saša Popović pozvao je Brenu da mu bude kuma na njegovom venčanju sa Suzanom Jovanović, te je tako dugogodišnje prijateljstvo zauvek vezano.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović i Lepa Brena

Željko Joksimović ima čak dva poznata kuma!

Kantautor Željko Joksimović trenutno je u braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima troje dece. 

Međutim, pre nego što je sreću pronašao kraj nje, Željko je bio oženjen Vesnom, koja mu je rodila ćerku Minu. Njemu je tada na venčanju kum bio, ni manje ni više, nego glumac Nenad Jezdić. Njih dvojica se poznaju iz detinjstva, s obzirom na to da su obojica iz Valjeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana i Željko Joksimović

Iako se Željko razveo, Nenad i on su ostali u dobrim odnosima. 

Kada je odlučio da se oženi Jovanom, Željko je za kuma izabrao svog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Baneta Obradovića, dok je Jovani kumovao njen kolega Srđan Predojević.

Prija i Pejović

Kada su Filip Živojinović i Aleksandra Prijović rešili da izgovore sudbonosno "da", on je odlučio da za kuma uzme košarkaša Miloša Teodosića. Na veliko iznenađenje svih, Aleksandra nije imala kumu, već kuma - popularnog pevača Aca Pejovića, koji je njen i Filipov prijatelj od početka njihove veze.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Teodosić, Filip Živojinović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović

Milica Mitrović i Leontina

Kada se Leontina Vukomanović udavala za Filipa Pata, sve je bilo u strogoj tajnosti, ali neki detalji su ipak poznati javnosti. Jedan od njih je da joj je kuma bila, ni manje ni više, Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink.

ATAImages/ Antonio Ahel
Leontina

Kako su domaći mediji prenosili, Leontina je kasnije krstila decu Željka i Milice - Andreu i Kristinu. 

Ana Bekuta ima čak tri poznate kume!

Pevačica Ana Bekuta je dokaz da su prijateljstva na estradi zaista prava i da mogu da traju. Tako ona ima čak tri poznate kume.

Mira Škorić i Ana se druže preko 30 godina, a donekle je Bekuta i zaslužna sa karijeru svoje kume. Naime, njih dve su se upoznale na jednom festivalu i otad se nisu razdvojile. Ana je bila Miri kuma na venčanju, a snimile su i duet simboličnog naziva "Kumina pesma".

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

Još jedna Bekutina kuma je i Sonja Mitrović Hani, bivša supruga Željka Mitrovića. Pored nje, Ana je bila kuma i Merimi Njegomir.

Koja su to još poznata estradna kumstva?

Pokojni Šaban Šaulić kumovao je na venčanju Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu.

Dragana Mirković kumovala je braku Željka Šašića i Sonje Vuksanović, koji imaju ćerku Sofiju.

Glumica Tijana Maksimović stekla je veliku popularnost igrajući u seriji „Igra sudbine“ Žaklinicu Tanasković, ministarkinu ćerku. Ipak, malo ko zna da je ona kuma popularnog pevača MC Stojana.

Milica Todorović bila je kuma Stevanu Anđelkoviću na venčanju, kao što je i Vanji Mijatović kuma Aleksandra Mladenović. Andreana Čekić je kumovala Darku Laziću i Katarini Grujić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike