Ovako je Katarina Grujić pitala Andreanu Čekić da joj bude kuma: Znala sam, a opet zaplakala!

18.12.2021

13:07

0

Rođenje male Katje ju je, inače, posebno obradovalo. Otkrila je kako je ona najmirnija u porodilištu, a da je zasigurno tako jer je veoma voljena i željena beba

Ovako je Katarina Grujić pitala Andreanu Čekić da joj bude kuma: Znala sam, a opet zaplakala!
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su se ostvarili u jednoj od najlepših životnih uloga. Mezimicu su odlučili da nazovu Katja, a njenom dolasku posebno se obradovala kuma Andreana Čekić, koja se i latila mikrofona na proslavi povodom rođenja ćerke.

Inače, pevačica je otkrila i kako ju je koleginica pitala da joj bude kuma, što je ona svakako drage volje prihvatila.

Zaplakala sam!

- Ne mogu ni da opišem kako sam se osećala kad sam čula vest! Iskreno, bila sam na pola-pola, pretpostavljala sam da će da me pita, ali odalo je to što mi je jednom rekla: „Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene", a ja sam taj dan radila. Nisam znala kako da to uklopim, nisam znala šta je toliko bitno... Znala sam da je trudna, moja mama je bila sa mnom i baš sam joj rekla da moram da idem do Kaće. Ona je krenula sa mnom i, tako je i bilo. Mnogo je sve bilo emotivno, zaplakala sam odmah - ispričala je Čekićeva za okupljene medije pred slavlje, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pa dodala kako smatra da će Kaća biti dobra majka i drug svom detetu, jer je naprosto takva žena.

 

 

- Non-stop sam bila sa Kaćom na vezi. Ona je žena koja ima sve. Uvek je znala i šta želi i pravim putem išla kroz sve. Znam da će biti prava majka, kao i pravi drug svom detetu. Marko i ona se mnogo vole, baš zaslužuju da imaju dete, a i Katja zaslužuje što ima njih dvoje za roditelje - tvrdi pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike