Ana Bekuta sa knedlom u grlu i suzama u očima se oprostila od kume Merime: "Bila je jedan divan poklon u mom životu" (VIDEO)

23.11.2021

10:40

0

Merima Njegomir biće sahranjena danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, s početkom opela u 14 časova

Ana Bekuta sa knedlom u grlu i suzama u očima se oprostila od kume Merime: "Bila je jedan divan poklon u mom životu" (VIDEO)
Ana Bekuta - Copyright 24sedam

Od estradne umetnice Merime Njegomir koja je preminula 20. novembra, posle kratke i teške bolesti, danas se u "Kamenoj sali" Radio Beograda, opraštaju rodbina, prijatelji i kolege, među kojima je i pevačica Ana Bekuta, koja se potresnim govorom oprostila od svoje kume.

- Zašto tako brzo i zašto si sada otišla? Osetila sam se napušteno, ostavljeno. Kada se tog dana spustilo veče, gledala sam snimke, intervjue, kao da gledam svog idola. Kada ti je jedna takva osoba prijateljica, ti propustiš da vidiš sjaj i raskoš koji ona pokazuje na sceni. Sad mi je žao što te nisam dovoljno hvalila manirima svetskih zvezda. Ta žena nikada nije ispala iz tonaliteta. Žao mi je što joj nisam kao pravi obožavalac ponavljala kakav glas ima i kako pripada pravim svetskim pozornicama. Merima i ja nismo bile estradne prijateljice, nego prave životne drugarice. Ona je bila jedan divan poklon u mom životu, a danas sam beskrajno tužna - rekla je Bekuta, a onda se zaplakala i sa knedlom u grlu i suzama očima se oprostila od pevačice.

Merima Njegomir biće sahranjena danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, s početkom opela u 14 časova.

Podsetimo, pevačica je preminula 20. novembra nakon kratke i teške bolesti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike