Kume Ceca i Sanja su uvek tu, a i Saša Popović mi čuva leđa! Viki Miljković: Laže onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja!

03.05.2021

13:05 >> 16:30

0

Pored članova porodice, po pevačicinom mišljenju - bogat je samo onaj ko najbliže može da nabroji na prste jedne ruke

Kume Ceca i Sanja su uvek tu, a i Saša Popović mi čuva leđa! Viki Miljković: Laže onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja!
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o prijateljstvima kako sa estrade, tako i van nje, pevačica Viki Miljković istakla je da smatra da onaj koji kaže da ima na desetine prijatelja – laže ili ne zna da mu iz okruženja nisu baš svi „u toj ulozi”. Kada je ona sama u pitanju, pohvalila se pre svega kumama i koleginicama Cecom Ražnatović i Sanjom Đorđević, na koje uvek može da računa, kao i Sašom Popovićem. Van sveta muzike, takođe je u stanju da svoja drugarstva nabroji na prste jedne ruke, što smatra pravim bogatstvom.

– Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji – rekla je Viki, piše „Blic”: Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa.

Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Viki se zatim dotakla i toga kako joj nisu uvek cvetale ruže, već da je tek nakon nekog vremena profitirala od ovog posla.

– Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo – ispričala je svojevremeno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike