Cakana prošla kroz pravi pakao: Poreznici su mi došli glave, prevršila sam svaku meru!

09.01.2023

11:35

2

Dragica Radosavljević otvoreno je progovorila o svojim finansijskim problemima

Cakana prošla kroz pravi pakao: Poreznici su mi došli glave, prevršila sam svaku meru!
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragica Radosavljević Cakana minulu godinu ne pamti samo po lepim stvarima. Zbog finansijskih problema, naime, prošla je kroz pravi pakao.

– Prethodnu godinu ću pamtiti po različitim periodima. Bilo je i prelepih i odvratnih trenutaka, ali sam sve to prebrodila, valjda zbog viška energije koju imam. Ono što bih izdvojila kao loše u ovoj godini su svakako poreznici, koji su mi glave došli. Ne znam koliki porez ima koleginica Vera Matović koja je imućna žena, ali ja sam ove godine prevršila svaku meru što se poreza tiče - kazala je pevačica za jedne domaće medije pa dodala kako na čitav taj period gleda kao na minus fazu, koja još mnoge čeka.

Dragica Radosavljević Cakana, Antonio Ahel/ATAImages
 

Zatim, Cakana je ispričala kako joj prija da se s vremena na vreme opusti uz koju čašicu više.

- Ljudima su simpatični snimci na kojima pijem, ali ja zapravo i ne pijem mnogo. Volim da se opustim uz čašu proseka kada sam u društvu najbližih i povučem se čim osetim da sam preterala. Kada pijem nisam incidentna, već vrlo vesela i u tome ne vidim ništa loše – objasnila je ona, pa se onda dotakla i mlađih pevača.

„Da mogu, sve bih uradila isto!"

– Svi ti mladi ljudi koji ulaze u pevački posao željni su svega i bore se za svoju zvezdu pod nebom. Iako često imam utisak da su puni samopouzdanja čak i pre nego naprave bilo kakav uspeh, nikada nisam imala problem s njima i prema meni su se lepo odnosili. Ja sam se opredelila za teži put u karijeri iako sam mogla mnogo lakše da prođem sve te estradne probleme, ali da se opet vratim na početak, sve bih uradila isto – zaključila je za „Alo" ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike