Cakana platila patike preko 1.000 dolara, pa se pokajala: Pitala sam se šta mi je ovo trebalo! Evo gde su na kraju završile

01.08.2022

15:36

2

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno

Cakana platila patike preko 1.000 dolara, pa se pokajala: Pitala sam se šta mi je ovo trebalo! Evo gde su na kraju završile
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ A.A.

Skoro pa svakoj ženi su garderoba, cipele i tašne slaba tačka, te neretko i ne žale novac na takve stvari. Jedna od njih je i Dragica Radosavljević Cakana, koja je priznala da je nedavno napravila kupovinu zbog koje se i pokajala.

Cakana priznaje da je sama sebi stilista za javna pojavljivanja, ali da i ne daje toliko novca za scensku odeću, jer takve stvari ne može da ponovi više puta.

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

- Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim - istakla je pevačica i dodala da nikada nije imala komplekse kada je reč o firmiranim stvarima:

- Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti - priznala je Cakana.

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

Tako je i otkrila koliko je novca nedavno potrošila na par poznatih patika, te da se zbog toga jako pokajala.

- Kupila sam nedavno "Balensiaga" patike koje sam kupila u Njujorku, platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno, završile su kod moje unuke - ispričala je ona za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike