Probušio televizor, pa tu sipao dva litra soka? Šok ispadi Mitra Mirića, posle nekoliko čašica više!

08.01.2023

19:40

0

Kasnije, tvrdio je da se ničega ne seća, ali se i izvinjavao

Probušio televizor, pa tu sipao dva litra soka? Šok ispadi Mitra Mirića, posle nekoliko čašica više!
Mitar Mirić - Copyright ATAImages/G. G.

Mitar Mirić je pre nekoliko godina u Australiji navodno napravio takav lom u apartmanu u kom je odsedao za vreme turneje, da je organizator imao neopisivu želju da sve njegov koncerte otkaže. Posle jednog nastupa i koje čašice više, naim, pevač je izvesnim tupim predmetom probušio televizor, pa tu sipao dva litra gaziranog soka, tvrdi insajder za „Kurir". Mirić je u tom periodu, navodi se dalje, baš voleo da popije, a među svim ispadima - ovaj je ostao „na privom mestu". 

- Mitar je u to vreme umeo da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate - rekao je izvor blizak Mitru, pa dodao kako je pevač sutradan pozvao jednog svog saradnika i obavestio ga da u stanu televizor ne radi.

- Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, doživeo je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao... Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio.

Mitar Mirić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek - objasnio je zatim on, pa se setio još jednog „peha".  

- Jednom je (Mitar) seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert jr prekinut - zaključio je on za pomenute medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike