Cakana o braku sa advokatom Negićem: On je ljubav mog života, a to sam shvatila kad sam otišla u Čikago!

27.02.2021

20:01

0

Upoznali su ih zajednički prijatelji, a pevačica ga je šarmirala kulinarskim sposobnostima

Cakana o braku sa advokatom Negićem: On je ljubav mog života, a to sam shvatila kad sam otišla u Čikago!
Copyright Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić ATAImages/Stefan Tomašević

Dragicu Radosavljević Cakanu i Nebojšu Negića upoznali su zajednički prijatelji. Uspela je da ga zavede svojim kulinarskim sposobnostima, a zatim po odlasku u Čikago shvatila da je on ljubav njenog života. Od tada, par je jedan od onih kom mnogi zavide na slozi, a pevačica posebno pamti jedno putovanje, kada su obeležavali 23 godine braka.

– Upoznali su nas zajednički prijatelji, a Nebojša je pao na moje kulinarske sposobnosti i večeru koju sam tom prilikom pripremila. Međutim, ubrzo sam morala sam da otputujem u Čikago, a tamo sam shvatila da je on ljubav mog života – izjavila je pevačica za „Alo” pa dodala da, iako je tad bila tek sveže razvedena, nijednog trenutka nije imala dilemu da li da otpočne vezu s Nebojšom.

– Po povratku iz Čikaga, emocije su kliknule sa obe strane i ljubav koja nam se desila pre 23 godine i danas traje… Nas dvoje smo kao sredovečni bračni par koji se drži za ruke da ne padne u sneg. Mi organizujemo sebi život. Najromantičniji momenat, koji ću pamtiti do kraja života, bio je kada smo bili u Rosama pretprošle godine – prisetila se pevačica: Tražio mi je da se lepo doteram. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam pretpostavljala da će mi nešto prirediti. Spremila sam se i izašla iz hotela, a na plaži me je dočekao sto u vodi, sa sve svećnjacima. Prizor je bio za pamćenje, a povod je bila godišnjica našeg braka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike