Sve o Cakaninom prvom braku: Sudbonosno „da" izgovorila u crnoj haljini, a on u rasparenim čarapama!

15.12.2021

14:29

0

Inače, pevačica sada i više od dve decenije uživa s advokatom Nebojšom Negićem. Izvesnog Borisa, međutim, Beograđanina koji je radio u Institutu Jaroslav Čeh, pre njega je ludo volela...

Sve o Cakaninom prvom braku: Sudbonosno „da" izgovorila u crnoj haljini, a on u rasparenim čarapama!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi ne znaju da je Dragica Radosavljević Cakana pre advokata Nebojše Negića ludo volela i bila u braku sa izvesnim Borisom, Beograđaninom koji je radio u Institutu Jaroslav Čeh. O njemu gotovo i da ne govori, ali je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali pošto je bila završila srednju školu, te otišla sa poseti sestru u Makarskoj.

Sestra joj je tada tamo radila kao sezonski radnik.

Cakana je Borisu navodno bila obećala će se javiti kada dođe u Beograd na studije, piše dalje „Objektiv" i, tako je počela njihova ljubavna priča koju su na kraju i krunisali brakom. Ona je za tu priliku nosila crne čizme i crnu haljinu sa srebrnim detaljima, dok je on u žurbi obuo jednu crnu, a drugu plavu čarapu! Ceremoniju su obavili u krugu porodice i prijatelja, a onda i započeli zajednički život. Kako se dalje navodi, jedno vreme su živeli kod njegovih roditelja, a kasnije ih je Borisova koleginica s posla pozvala da žive kod nje. Ona je bila udovica i imala je troje dece, pa su joj novi prijatelji bili veoma dragi.

Deca

Dve godine od venčanja dobili su ćerku Mariju, za koju je pevačica bila veoma vezana. Sve su vreme provodile zajedno sve dok nije pošla u školu. Boris je, sa druge strane, prema pevačicinom priznanju, bio veoma brižan i pažljiv otac.

Dok je bila na turnejama, Cakana je, prema daljim navodima, mogla uvek sa velikom sigurnošću da tvrdi da su Boris i Maja dobro i da je sve u redu. On ju je podržavao u njenoj karijeri, ali je i sam zbog posla mnogo putovao.

Zato su sve češće bili razdvojeni.

Marija je, inače, krenula majčinim stopama pa je tako završila srednju muzičku školu, odsek solo pevanje, violina, međutim ipak nije nastavila da se bavi muzikom. Živi u inostranstvu i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike