Jedna rečenica je bila dovoljna: Ovim rečima je Cakanu osvojio Nebojša, ostalo je istorija!

01.05.2022

04:55

1

Ovo je njihova ljubavna priča

Jedna rečenica je bila dovoljna: Ovim rečima je Cakanu osvojio Nebojša, ostalo je istorija!
gloria_party_11062019_00009 - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragica Radosavljević Cakana u skladnom je braku sa suprugom Nebojšom već godinama, a na njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju mnogi im zavide. Pevačica se sada prisetila kako je ljubav sa Nebojšom počela i kojom rečenicom ju je osvojio.

- Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila... Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio, a u međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali - pričala je ona, pa nastavila:

- To je bilo druženje. Pred moj odlazak u u Čikago nešto smo se opet našli moje društvo, ali tu je bio i Nebojša i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana.

Kako kaže, ona je pred polazak u Čikago napravila žurku, kada joj je Nebojša rekao nešto što ju je osvojilo.

- Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: "Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš", mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica - kaže pevačica u emisiji "Iz profila" i nastavlja:

- Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla, otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo - ispričala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike