Cakanina unuka odustala od „Zvezda Granda“! Pevačica priznaje: Pustila bih je da se opeče

17.04.2022

10:33

0

Dragica objašnjava da je njena unuka veoma talentovana, ali da peva stranu muziku, te da zbog toga ovaj format takmičenja nije za nju

Cakanina unuka odustala od  „Zvezda Granda“! Pevačica priznaje: Pustila bih je da se opeče
Cakana - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dragica Radosavljević Cakana uvek je rado viđen gost „Granda“, a pevačica je otkrila da li je u nekom momentu pomislila da bi mogla biti deo stručnog žirija, kako bi se snašla, ali i zašto se njena unuka ove sezone nije prijavila za takmičenje, budući da je poznato da je talenat za muziku nasledila od bake.

Osim toga, pevačica je otkrila da Uskršnje praznike, po prvi put neće provesti u Beogradu, kao ni njena deca.

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

- Nisam još počela da šaram jaja, ali razmišljam da ih išaram kad se vratim sa puta, jer prvi put neću biti za Uskrs u Beogradu, ali ono što olakšava moju tugu što neću biti tu je to što mi ni deca neće biti u Beogradu. Ćerka mi živi u Moskvi, a unučićima imaju svoje priče sa svojim izabranicima, u svakom slučaju čekam dad da dođu da im dam pare, pa da idu. Ja ću biti u Trebinju, jer tamo pevam, ali s obzirom na to da bih bila sama s mužem mi bismo verovatno negde i otišli, a stvarno mi je tužno kad deca nisu tu. 

Cakana ne krije da ima veoma talentovanu unuku koju bi kako kaže, podržala ukoliko bi se pojavila za „Zvezde Granda, ali, pevačica smatra da ipak ona nije za pomenuti šou program. 

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

 

- Ja sam nju podržala u tome. Međutim, ona peva isključivo stranu muziku i nema još uvek odnos sa našom muzikom, a ovde na „Zvezdama Granda“ se peva naša muzika, pa sam je pustila malo da razmisli. Pustila bih je da se malo opeče, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je, a ja mislim da je i dobro što je odustala, osim što bih se i ja razočarala - priča Cakana i dodaje:

Dragica Radosvljević Cakana ATA Images/Antonio Ahel
Dragica Radosavljević Cakana

 

- Iako znam da bi moje kolege rekle: „Cakanina unuka, pa hajde da prođe makar prvi krug“, ali ne bih ja to tako, jer Dunja je jako talentovana. Svira violinu i klavir, ali ona isključivo peva stranu muziku, odrasla je u inostranstvu, engleski priča kao maternji i žao bi mi bilo da ne napravi nešto - ispričala je Cakana.

Pevačica ističe da bi se u žiriju ovog takmičenja odlično snašla.

- Uklopila bih se u svakom slučaju u te njihove šale i skečeve, u svakom slučaju mislim da bih bila zabavna, moje kolege misle da sam ja duhovita i ja znam da jesam, jer ja znam i na svoj račun da se našalim, ali i na tuđ... Bila bih vrlo korektna i iskrena, možda i surovo iskrena - rekla je Cakana za „Grand online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike