Cakana otvorila dušu o najbolnijoj temi: Te scene mi ceo život stoje kao rupa u grudima!

07.06.2022

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici je teško palo preseljenje ćerke i njene porodice u drugu zemlju

Cakana otvorila dušu o najbolnijoj temi: Te scene mi ceo život stoje kao rupa u grudima!
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana pre 15 godina susrela se sa jednim od najtežih životnih perioda. Njena ćerka Marija tada je odlučila da sa suprugom i troje dece, sinom Urošem i ćerkama Dunjom i Mirkom, sreću potraži van granica naše zemlje, što je pevačici, budući da su vezane jedna za drugu, teško palo.

- Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali sa troje male dece... Naravno, ja sam znala da idu tamo gde je super, gde su pozvani i imaju posao, sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali - ispričala je Cakana kojoj je tada, kao i uvek, najveću podršku pružao suprug Nebojša. Inače, Marija je pevačicina ćerka iz prvog braka, a imala je samo 16 godina kada su svi počeli zajedno da žive.

ATAImages/ A.A.
Dragica Radosavljević Cakana

- Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi, da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos - ispričala je pevačica u emisiji "Grand Magazin", a Marija inače sa porodicom trenutno živi u Rusiji.

 

 

Podsećanja radi, cakanin suprug Nebojša Negovanović takođe iz prvog braka ima decu, odnosno tri ćerke - Mariju, Anu i Ninu koje se, kako Cakana kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike