Sin Dragane Mirković i Čolina ćerka uhvaćeni zajedno na večeri: Prijateljstvo ili nešto više? (FOTO)

05.01.2023

15:40

1

Na meniju su se našle brojne đakonije iz azijske kuhinje

Sin Dragane Mirković i Čolina ćerka uhvaćeni zajedno na večeri: Prijateljstvo ili nešto više? (FOTO)
Marko Bijelić, Una Čolić - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Instagram/marko.vnm

Za decu slavnih oduvek je vladalo veliko interesovanje, ali do pojave društvenih mreža, ono bi splasnulo ukoliko se naslednici sa odrastanjem ne bi opredelili za javni posao. Međutim, otkad je merilo popularnosti postao Instagram, naslednici poznatih gotovo da su svakodnevno u medijima. 

Dragana Mirković važi za jednu od najuspešnijih regionalnih pevačica, dok je Zdravko Čolić decenijama na tronu, te slovi za najveću mušku balkansku zvezdu, pa ne čudi što je privatan život njihovih mezimaca konstantno u centru pažnje.

Instagram printscreen/manubijelic
Deca Dragane Mirković

Marko Bijelić sinoć je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa intimne večere, na kojoj se našao upravo sa Unom Čolić, te tom prilikom pokrenuo brojne spekulacije da li je sa starijom ćerkom pop pevača samo prijatelj ili među njima, ipak, postoji nešto više.

Una i Marko večerali su u luksuznom japanskom restoranu, a tom prilikom na meniju našle su se brojne đakonije, svojstvene ovoj dalekoj azijskoj zemlji.

Instagram printscreen/marko.vnm
Instagram priča Marka Bijelića

 

Otkako je otvorio profil na Instagramu, sin Mirkovićeve ne može da se odbrani od pripadnica lepšeg pola. Marko ima 22 godine, voli dobra kola, hobi su mu reli vožnje, ima visoko obrazovanje, a takođe ljubitelj je putovanja i izlazaka, dok je Una jedna je od popularnijih na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/unacolic
Ćerka Zdravka Čolića, Una

Svaka njena fotografija privuče veliku pažnju javnosti, pa i izmami brojne komentare, mahom komplimente na račun izgleda i stajlinga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike