"Kalja svoju karijeru, to je moja pobeda!" Karleuša potkačila Cecu, pa umešala Draganu Mirković: Ne sme da zaboravi koliko joj je zla nanela

01.01.2023

16:42

7

Jelena je još jednom pokazala da ne postoji šansa da sa Ražnatovićkom zakopa ratne sekire

"Kalja svoju karijeru, to je moja pobeda!" Karleuša potkačila Cecu, pa umešala Draganu Mirković: Ne sme da zaboravi koliko joj je zla nanela
Dragana Mirković, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović važe za najveće rivalke na estradi, a neretko su čak i na sudu završavale zbog onoga što su izgovarale jedna drugoj.

U poslednje vreme dešavala su se mirenja i nove svađe na estradi, a Karleuša je bila u centru toga. Poznato je da je ona velika prijateljica sa Draganom Mirković, koja je nedavno prokomentarisala da ne bi imala ništa protiv da se pomiri sa Cecom, jer joj ne prija sve ostalo.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Ipak, Jelena smatra da Dragana to ne treba da uradi, te je ponovo potkačila Cecu.

- Dragana zna koliko je Ceca učinila zla u njenom životu, kao i meni uostalom, zato ja kažem da nema govora o tome da se mi pomirimo ikada. A mislim da je i Dragana svesna šta joj je radila tokom dve decenije i da joj neće posle toliko vremena oprostiti - rekla je Jelena, pa nastavila:

- Ceca je postala irelevantna, jedna rijaliti ličnost koja kalja svoju karijeru i sve ono što je do sada stvorila, a to je moja pobeda. Ja to njoj kažem i na suđenjima. Ona meni ništa ne kaže javno, ona to urai pred sudijom, pa traži obezbeđenje. Ona je suprotno od onoga što je javnost do sada mislila o njoj, drago mi je da sad izlazi prava slika.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

Kao što je poznato, Jelena je bila u svađi i sa Sekom Aleksić, međutim, sa njom je zakopala ratne sekire.

- Super je Seka! Počela sam da pevam njene pesme, ubacila sam u repertoar "Crno i zlatno", sad se navikavam na to, kad počnem da pevam pesme od kolega, moram malo da ih sažvaćem. Što je stiče Seke, bile su tu neke razmirice, ja sam oprostila, ko sam ja da ne oprostim, sem ako mi neko ne nanese veliko zlo. Ženama treba opraštati - ispričala je Jelena u emisiji "Prvi red". 

ATAImages/ Stefan Tomašević/M.M.
Seka Aleksić i Jelena Karleuša

Inače, iako je bila dobra prijateljica sa Darom Bubamarom, Jelena je rešila da je otpiše iz svog života zato što je njena koleginica počela intenzivnije da se druži sa Cecom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike