Za Draganu Mirković je 2023. posebna godina: Pevačica najavila iznenađenja, za to ima veliki razlog

01.01.2023

21:49

0

Posle praznika planira da otkrije više detalja o svemu što priprema

Za Draganu Mirković je 2023. posebna godina: Pevačica najavila iznenađenja, za to ima veliki razlog
Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković je, kao i brojne njene kolege, nastupala protekle večeri, te je tako u novu godinu ušla sa svojom vernom publikom.

Pevačica je pevala na Kopaoniku, a za njen nastup je, očekivano, vladalo veliko interesovanje, pa se čak mesec dana unapred tražila karta više. 

Privatna arhiva
Dragana Mirković

Čim je stala na scenu, pa zapevala svoje hitove, publika je pala u trans, a atmosfera se odmah usijala i takva ostala do samog kraja. Ovo je bio još jedan rekord za Draganu koji je oborila u 2022. godini, što je činila prethodnih 12 meseci širom regiona. 

Kako će u 2023. godini proslaviti jubilej - četiri decenije na estradi, pevačica je najavila da će biti velikih iznenađenja za njene fanove tokom cele godine.

- Srećna sam zbog svega što se desilo, ali i uzbuđena jer ulazim u godinu jubileja, tako da će biti mnogo zanimljivih projekata tokom 2023 - rekla je Dragana po završetku spektakla na Kopaoniku.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković

Podsetimo, Dragana je već najavila u intervjuima da će u ovoj godini kako proslaviti 40 godina karijere, tako i napuniti 55. godina, međutim, tek posle praznika planira da napravi planove za sve ono što je čeka.

A kakva je atmosfera bila sinoć na njenom nastupu pogledajte u videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike