Dobile su i poklone i pare! Čola o svojim mezimicama i iznenađenjima za praznike: Moje ćerke uglavnom zanima lova!

03.01.2023

12:08

1

Una i Lara često na dočeku budu uz tatu

Dobile su i poklone i pare! Čola o svojim mezimicama i iznenađenjima za praznike: Moje ćerke uglavnom zanima lova!
Zdravko Čolić - Copyright Foto: Indir Merdanović za Stars & More

Zdravku Čoliću 2022. godina bila je više nego uspešna, a kako pevač ističe radio je punom parom.

Ipak, imao je vremena i za porodicu, naročito za ćerke Unu i Laru, te je otkrio šta ih raduje od poklona.

- Prošle godine sam vredno radio i imao mnogo koncerata. Za mene je 2022. najuspešnija godina u karijeri - kaže na početku Zdravko.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Una i Lara Čolić

Kada se završila pandemija koronavirusa, Čola nije stajao - imao je jednom nedeljno veliki koncert pored svih nastupa, a putovao je širom Evrope, Amerike i Kanade. Radnu godinu zaokružio je novogodišnjim nastupom na gradskom trgu u Kotoru.

- Posle korone sam se bacio na posao! Bila je radna i imao sam mnogo koncerata širom sveta. Poslovno je bila jedna od najuspešnijih godina u mojoj karijeri. I privatno mi je bila lepa - priznao je muzičar, a zatim se osvrnuo na ćerke i poklone za praznike. Na pitanje da li im je nešto kupio, pevač je iznenadio odgovorom.

- Jesam, ali moje ćerke uglavnom zanima lova! Tako da sam im, pored poklona, dao i pare - ističe Čolić.

U njihovoj kući logično je da pevač nastupa negde za doček, ali je zato Božić koji uvek provedu zajedno, pa mu nije problem što za Novu godinu nikad nije kod kuće.

- Nije, jer smo zajedno za Božić. Nekada budu sa mnom u novogodišnjoj noći, sve zavisi gde nastupam i kakvi su nam planovi - otkriva on, a zatim se povela priča oko njegovih početaka karijere.

- Drug i ja smo išli od Kotora do Dubrovnika sa gitarom, svirali i pevali. Stavljali smo šešir ispred sebe, kako bi nam ljudi ubacili koji dinar. Bilo je novca, ali nama nije bilo do njega. Svirali smo jer volimo - kaže on ali tada nije verovao niti raazmišljao da će izgraditi veliku karijeru.

Instagram printscreen/unacolic
Živi na visokoj nozi: Una Čolić

 

- Nisam ni planirao da mi pevanje bude profesija. Počeo sam da pevam iz ljubavi prema muzici, ali i iz zabave... Kad sam počeo da nastupam na festivalima, a zatim i da zarađujem od muzike, tada sam shvatio da je to moj poziv - rekao je Čola, a prvi nastup imao je u  Bijeloj, na jednom takmičenju pevača amatera.

- Uspeo sam nekako da se kao Sarajlija prošvercujem. Nisam pobedio, ali sam sa drugom iz gimnazije podelio drugu nagradu, što je nama dvojici finansijski mnogo značilo.

Radi na novom albumu

- Radim na novim pesmama i albumu. Biće koncerata, ali još ne znam gde - kaže pevač za Informer, a na konstataciju da je najveća zvezda, otkrio je da li je ikad razmišljao o inostranoj karijeri.

- Ranije sam razmišljao o tome, a sada manje. Mada, nikad se ne zna. Nikad nije kasno...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike