Ćerke Zdravka Čolića prošetale umesto pevača crvenim tepihom: Sve pršti od elegancije

05.11.2022

13:23

0

Njih dve su zavredele veliku pažnju fotoreportera

Ćerke Zdravka Čolića prošetale umesto pevača crvenim tepihom: Sve pršti od elegancije
una colic - Copyright Instagram printscreen/unacolic

Ćerke Zdravka Čolića, Una i Lara prvi put su uslikane zajedno u javnosti. Naime, pevačeve naslednice privlače ogromnu pažnju gde god da se pojave, a sada su umesto svog oca prošetale crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju.

Elegantno obučene, pevačeve ćerke su prisustvovale proslavi koju je organizovao magazin Hello, a tip-top sređene nisu promakle blicevima fotografa.

Una je za ovu priliku obukla crno odelo, koje je upotpunila malom belom torbicom, dok se Lara odlučila za elegantnu tamnoljubičastu haljinu sa bretelama uz koju je ponela crnu torbu.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Ćerke Zdravka Čolića

Inače, Una i Lara su stekle veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Čolina starija ćerka na ovoj platformi ima preko 40.000 pratilaca. 

Pevač je nedavno istakao da sa ćerkama ima poseban odnos, vole njegove pesme i slušaju ga na nastupima, ali i isto tako, da je prema njima popustljiviji od majke. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Una i Lara Čolić

- Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji... - kazao je jednom prilikom Čola za medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike