Sandra Meljničenko danas slavi rođendan, a prvi skupoceni poklon nije dobila od bogatog muža! Otkriveno šta je u pitanju

21.04.2022

20:16

0

Ona je žena koja ima sve i nije lako da joj se bilo šta daruje

Sandra Meljničenko danas slavi rođendan, a prvi skupoceni poklon nije dobila od bogatog muža! Otkriveno šta je u pitanju
profimedia-0222933230 - Copyright Profimedia

Sandra Meljničenko jedna je od najbogatijih Srpkinja. Nekadašnja „modelsica“ i manekenka ostvarila je sve svoje snove kada je 2005. godine izgovorila sudbonosno „da“ Andreju Meljničenku, ruskom tajkunu čije se bogatstvo trenutno procenjuje na više od dvadeset milijardi dolara.

Danas slavi 45. rođendan i nema sumnje da joj je suprug pripremio neki poseban poklon. A nije nimalo lako smisliti dar za ženu koja već ima sve što se može poželeti. I jahte, i dijamante, i vile, i privatni avion... 

Profimedia
 

U jednim od retkih intervjua Sandra se prisetila prve skupocene stvari koju je dobila. Kako je te 2011. godine otkrila magazinu „Harper's Bazaar“, to nije bio poklon od muža.

- Prva skupocena stvar u mom životu bila je haljina „Versace“ drečavozelene boje, koju su mi roditelji kupili za maturu. Baš u to vreme čuveni kreator bio je u svojoj najluđoj fazi – objasnila je.

Meljničenkovi su pasionirani kolekcionari, a njihova riznica ne sastoji se samo od luksuznih modnih komada, već i od vrednih umetničkih dela i nameštaja iz 18. veka. 

Profimedia
 

- Volela bih da svoju kolekciju ostavim muzejima kada umrem. Smatram da je sebično da bilo kakav oblik umetnosti čuvamo samo za sebe ‒ rekla je Aleksandra koja je deo vrednih antikviteta već pozajmila nekim institucijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike