Mogao je da dobije više od 100 miliona evra! Enrike Iglesijas se odriče očevog nasledstva, a ovo je razlog koji je sve šokirao

17.10.2022

11:02

0

Autor: Marija Mitić

Hulio ima osmoro dece iz dva braka i vanbračnog sina

Mogao je da dobije više od 100 miliona evra! Enrike Iglesijas se odriče očevog nasledstva, a ovo je razlog koji je sve šokirao
profimedia-0288695935 - Copyright Profimedia

Zbog narušenog odnosa koji ima sa ocem, slavnim muzičarem Hulijom Iglesijasom, Enrike Iglesijas odlučio je da se odrekne njegovog nasledstva. Kako pišu španski mediji, pevač je odlučio da od oca ne uzme ono što mu, kao jednom od njegovo osmoro dece, pripada.

- Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrike oseća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći - piše El Nacional.

Profimedia
Hulio Iglesijas

Inače, bogatstvo Hulija Iglesijasa procenjuje se na čak 800 miliona evra, tako da je Enrike mogao da dobije čak 100 miliona. Hulio je vlasnik vila u Majamiju i na Bahamima, ima privatni avion vredan 45 miliona evra, svoju marku votke, vinski podrum, restorane, kolekciju automobila, udele u kozmetičkim kompanijama i još mnogo toga.

Osim što je bogatstvo stekao uspešnom pevačkom karijerom, Hulio je i dosta profitirao i ulaganjem u nekretnine u Dominikanskoj Republici.

Profimedia
Enrike Iglesijas

Podsetimo, Hulio ima osmoro dece iz dva braka, a utvrđeno je i da ima vanbračnog sina.

Naime, 2019. godine sud u Španiji presudio je da je pevač otac Havijera Sančeza Santa, rešivši tako 30 godina star spor utvrđivanja očinstva pošto je slavni muzičar odbio da se podvrgne DNK testiranju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike