Iskeširali tri miliona funti! Detalji gala svadbe Andreja i Sandre Meljničenko koje niste znali

03.01.2022

05:55

0

Iako su se venčali 2005. godine, o njihovoj svadbi se i dalje priča

Iskeširali tri miliona funti! Detalji gala svadbe Andreja i Sandre Meljničenko koje niste znali
profimedia-0222933230 - Copyright Profimedia

Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej ove godine obeležiće 17 godina braka. Ono što je zanimljivo jeste da, iako su se venčali davne 2005. godine, o njihovoj svadbi se i dalje priča. 

Njihovo venčanje spada u red najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza onog koje je organizovala kraljevska porodica, kada su se venčali princ Vilijam i Kejt Midlton. Kako se navodilo, za venčanje je izdvojeno čak tri miliona funti za tri dana, a po mladine goste je galantni Rus poslao privatne avione koji su ih dovezli do Nice iz Beograda, Splita, Pariza, Londona i Moskve.

Profimedia
 

Prve večeri održan je bajkoviti performans na njegovom luksuznom imanju Kap Antiba. Inače, ovaj posed nalazi se na Azurnoj obali u ekskluzivnoj zoni za odmor i obuhvata četiri kvadratna kilometra. Ograđen je šumom pa je nedostupan pogledima. Na čempresima su dominirali buketi raskošnog cveća i ogromni plastični leptiri. Baletani u srebrnim odelima izveli su plesnu tačku, a artisti na visećim motkama lelujali su se iznad zvanica. Za večeru su služeni rakovi, školjke i hobotnice, a Sandra i Andrej tek tada su pozdravili prisutne zvanice. Kraj prve večeri označio je vatromet, a iznad morske obale na plaži lebdeo je pravi klavir s pijanistom, piše Story.

Drugog dana venčanje je obavljeno na istom imanju u, specijalno za ovu priliku, izgrađenoj pravoslavnoj kapeli. Elegantnog mladoženju i mladu u skupocenoj svilenoj venčanici kreatorke Vere Vang i s prstenom i minđušama na kojima su blistali dvadesetčetvorokaratni dijamanti venčao je ruski sveštenik. Svečani ručak održan je u restoranu kroz koji teče potok, po kome su sve vreme plutale bele ruže i zapaljene bele sveće, nakon čega je izveden akva-šou kada su se na vodenom platnu prikazivale fotografije Sandrinih priprema za venčanje. Potom su nastupili Vitni Hjuston, Enrike i Hulio Iglesijas i Kristina Agilera, koji su za nastup dobili nekoliko miliona dolara.

Profimedia
 

Trećeg dana svadbe Sandre i Andreja Meljničenko zvanice su prisustvovale ručku u ekskluzivnom hotelu Eden Rok, nakon čega su se mladenci sa gostima oprostili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike