Umro venčani kum Ane i Raste: Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta

26.12.2022

15:05

1

Andrej Ančević je preminuo u nedelju, a uzrok još uvek nije poznat

Umro venčani kum Ane i Raste: Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta
Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, Andrej Ančević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Kum nekadašnjeg bračnog para sa estrade Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, Andrej Ančević, preminuo je u nedelju, pišu domaći mediji. Njegovo beživoto telo u porodičnom domu u Leštanima pronašla je supruga Sanja.

Ančević (35) se, naime, ženi satima nije javljao na telefon, što je njoj bilo sumnjivo. Zbog toga što joj nije odgovarao na pozive i poruke, ona se vratila iz Vrnjačke Banje, gde je bila kod svojih roditelja, tvrdi dalje „Kurir". Čim je ušla u kuću, zatekla je jeziv prizor. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Uzrok još uvek nije poznat.

Andrej je venčao Anu i Rastu 2016. godine i zajedno sa njima nakon sklapanja braka u opštini Voždovac otputovao na letnju turneju po Hrvatskoj i Crnoj Gori. Odmah nakon ceremonije oni su se uputili u Poreč kod Ćazima Osmanija. Andrej ih je tada vozio, jer je bio zaposlen i kao njihovo obezbeđenje.

ATAImages/ A.A.
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Prošlost puna problema

Inače, on je poznat po problematičnom ponašanju. Prošlog leta je izazvao saobraćajnu nesreću na Smederevskom putu, malo pre Grocke i tom prilikom je snimio sopstveni udes. Dok je vozio repovao je uz glasnu muziku, a onda se desilo prevrtanje, napominju dalje pomenuti mediji. Proleteo je kroz tri dvorišta, "BMW" završio na krovu, a on je sve to snimio i objavio na društvenim mrežama.

On je 2018. godine i upucan u nogu ispred svog restorana nakon rođendanske žurke. Tada je u policiji rekao da je poznavao svoje napadače, ali nije odao njihov identitet na saslušanju u MUP-u. Ančević je bio dobro poznat policiji, a prestupnik je postao još kao maloletnik.

Voleo je da se druži sa poznatima, pa je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije sa raznim ličnostima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike