Danas je znamo kao Anu Nikolić, a pojavila se pod drugim estradnim imenom: Njen nadimak su svi zaboravili!

23.12.2022

23:31

0

Njen nadimak nije zaživeo među publikom, ali dobre pesme bile su dovoljne da se proslavi

Danas je znamo kao Anu Nikolić, a pojavila se pod drugim estradnim imenom: Njen nadimak su svi zaboravili!
Ana Nikolič - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Ana Nikolić danas je u vrhu domaće estrade, a naredne godine će održati prvi solistički koncert u beogradskoj Areni, kojim će obeležiti 20 godina karijere.

Ana je vredno radila na svojoj karijeri, pa je pre izdavanja prvog albuma nekoliko godina pevala na beogradskim splavovima, kako bi uvežbala glas, a pored toga se bavila i plesom, što joj je pomoglo pri scenskim nastupima.

Ana Nikolić,ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Danas je svi znaju pod imenom i prezimenom, ali kada se tek pojavila, Ana je pokušala da se probije na estradnu scenu zanimljivim nadimkom Nika.

Prilikom prvog intervjua koji je dala, Ana je, između ostalog, otkrila i zašto je za svoje estradno ime odabrala baš ovaj nadimak.

- To je moj nadimak iz školske klupe. Pošto je ime Ana bilo često, najbolja drugarica me je prozvala Nika, da ne bi bilo zabune. Dvoumila sam se oko pseudonima, ali kada sam saznala da je Nika kod starih Grka bila boginja pobede, definitivno sam odlučila da se tako predstavim i publici - rekla je Ana tada.

Nikolićeva je, inače, za prvi album iskeširala dosta novca, a na albumu su joj radili Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili, koji su u to vreme bili "tandem iz snova", što se pogotovo pokazalo u njihovoj saradnji sa Cecom Ražnatović.

Da je Ana napravila pravi korak, dokaz je njena uspešna karijera, koju je izgradila ipak imenom i prezimenom, s obzirom na to da joj nadimak nije zaživeo među publikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike