Ana Nikolić nikako da prihvati da je Laća preminuo: Tako je bilo i sa Marinom Tucaković, pa sam posle plakala krišom u kolima!

22.12.2022

18:10

0

Smrt Milana Radulovića ju je i te kako potresla

Ana Nikolić nikako da prihvati da je Laća preminuo: Tako je bilo i sa Marinom Tucaković, pa sam posle plakala krišom u kolima!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest o smrti Milana Radulovića Laće nema koga nije zatekla. Među poznatima, posebno onima koji su ga poznavali, nastao je muk

Pevačica Ana Nikolić teško se nosi s ovom tragedijom zato što, kako kaže, ima posttraumatske sindrome, zbog kojih uglavnom reaguje nešto kasnije, pošto doživi šok. Tako je bilo i kada je bila preminula Laćina majka, čuveni tekstopisac Marina Tucaković.

Milan Laća Radulović, Marina Tucaković / YouTube screenshot, K1, Tvrda prica
 

Prema sopstvenom priznanju tokom gostovanja u jednoj emisiji, prenose mediji, zaplakala je tek posle izvesnog vremena i to sama, u kolima, da je ćerka ne bi videla.

- Prvo moram da izrazim saučešće jedinom članu porodice koji je ostao, Futi Raduloviću... Ja sam osoba koja ima postraumatske sindrome, reagujem kasnije i još uvek nisam prihvatila tu činjenicu - otvorila je dušu Ana u emisiji „Ekskluzivno", pa dodala:

„Za Marinom sam plakala do sedam ujutru!"

- Kao što nisam prihvatila za Marinu, pa sam posle plakala par sati u kolima da me Tara ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još uvek ne prihvatam kao realnost. Dajem izjavu, a mozak mi ne prihvata tu informaciju - zaključila je Nikolićeva, s tugom u glasu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike