Razvodi kojima se javnost nikako nije nadala: Ovi poznati parovi su stavili tačku na ljubav u 2022. godini

28.12.2022

15:47

0

Njihovi rastanci su obeležili proteklih dvanaest meseci

Razvodi kojima se javnost nikako nije nadala: Ovi poznati parovi su stavili tačku na ljubav u 2022. godini
Lazar Ristovski, Goga Sekulić, Momčilo Bajagić Bajaga, Ognjen Amidžić - Copyright 24sedam/Profimedia/Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Poznate ličnosti stalno su pod lupom javnosti, čak i u svojim najtežim životnim trenucima. Prati se svaki korak omiljenih javnih parova, a kada dođe do kraha ljubavi, to uvek izazove veliku pažnju. Razvodi ovih slavnih izazvali su najviše pažnje u protekloj godini. 

Lazar Ristovski i Danica Ristovski

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Poznati srpski glumac Lazar Ristovski i glumica Danica Ristovski stavili su tačku na brak dug 42 godine. Javnost je izuzetno bila iznenađena ovim korakom, budući da su zajedno prošli kroz veoma dug period života. Par se nakon razvoda nije oglašavao sve dok Lazar nije u razgovoru za magazin "Gloria" objasnio zašto je došlo do razlaza.

– Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je Ristovski.

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Tanjug/Tara Radovanović
 

Svetozar Cvetković i njegova devetnaest godina mlađa kolegnica Jelena Đokić važili su za jedan od najstabilnijih parova na glumačkoj sceni. Vest da stavljaju tačku na svoj brak dug 16 godina iznenadila je mnoge. Jelena i Svetozar su to uradili bez medijske pompe i tiho, a poznato je da su ostali u prijateljskim odnosima. Par ima dvoje dece, čerku Klaru i sina Luku.

Milenko Pavlov i Marinela Fara

Printscreen RTS
 

Glumac Milenko Pavlov tokom svog gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrio je da već dve godine nije u braku. Kada je voditeljka Sanja Marinković svojim gostima postavila pitanje vezano za ljubav, glumac je iznenadio prisutne svojim odgovorom. 

- Nisam u braku, ima dve godine.

Glumcu je ovo bio drugi brak, a žena koja ga je odvela pred oltar po drugi put bila je Marinela Fara, profesorka istorije u jednoj osnovnoj školi.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska odlučili su da se raziđu nakon deset godina braka. Njihov razlaz protekao je dostojanstveno i bez velike pompe, a njih dvoje su ostali u odličnim odnosima.

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim. To nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju, mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za Telegraf.

Goga Sekulić i Uroš Domanović

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
 

Prva među muzičarima koja je okončala svoj brak je pevačica Goga Sekulić. Ona ja stavila tačku na odnos sa Urošem nakon šest godina bračne zajednice.
Njen razvod je prošao tiho i bez skandala, a pevačica je istakla da za krah njihovog braka nije kriva treća osoba.

- Tačno je da se razvodim. Uroš i ja smo se sve dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno smo se udaljili. Prioritet će nam ostati naš sin Vasilij Andrej - rekla je pevačica.

Par je nedavno viđen na slavlju Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene koje su upriličili nakon građanskog venčanja, a odmah su krenule spekulacije da su Goga i Uroš obnovili svoju romansu

Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić

Printscreen „Sceniranje"
 

Vest da se muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo od svoje supruge Emilije još pre dve godine definitivno je sve šokirala. Pevač je svoj privatni život oduvek čuvao daleko od očiju javnosti, a on i njegova, sad već bivša supruga proveli su 30 godina u skladnom braku. Slavni kantautor je mnoge svoje pesme posvetio Emiliji, a poznato je i da su se njih dvoje upoznali u autobusu.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - napisao je Bajaga na svom Fejsbuk profilu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike