Ognjen Amidžić prvi put o razvodu od Danijele: Neke stvari se još slažu, ne možeš to da zaključaš i spakuješ

26.10.2022

20:59

0

Voditelj i dalje nije želeo preterano da detaljiše o svemu

Ognjen Amidžić prvi put o razvodu od Danijele: Neke stvari se još slažu, ne možeš to da zaključaš i spakuješ
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska su sredinom jula iznenadili sve kada su saopštili da se razvode posle 10 godina braka. Oni su tada izdali zvanično saopštenje, a ni jedno ni drugo, sve do sada, nisu želeli o tome da pričaju.

Gostujući u emisiji "Na terapiji", Ognjen se osvrnuo na temu razvoda, te otkrio da o tome ne voli da detaljiše, ali da se neke stvari "još slažu".

- Svaku stvar koju sam u životu radio vezanu za emocije uvek je bilo od srca. Ja nikada nisam išao ni u kakvu priču iz neke koristi, na bilo koji način. Uvek je bilo iskreno. Uvek je bilo najčistije, što se tiče i emocija i svega. Tako sam vaspitan, to se vuče iz kuće. Svaka ljubav treba da bude ljubav zarad ljubavi. Ljubav koja se desi - pričao je voditelj, pa nastavio:

ATAImages/ G.G.
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

- O svojim brakovima sam uvek malo pričao. O sebi uvek mogu da pričam i kroz to, a uvek smo se dogovarali da se o tim stvarima ne priča iz razloga što u medijima kad god je neko nešto rekao, može da se izvuče neki naslov, da se nastavi neka priča. Onda tu bude problem jer, evo sin moj već barata internetom, on će to da izgugla i može da pročita nešto što mu neće prijati. I onda sam ja u vezi tih stvari, evo i u dogovoru sa bivšom suprugom, bio za to da mi o tome ne pričamo iz prostog razloga da bismo sačuvali priču našom kakva suštinski jeste i da bismo sačuvali Matiju u toj priči - rekao je Ognjen.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

On je otkrio i da li ga razvod još uvek boli.

- Sve su to još uvek sveže stvari koje se slažu, ja kažem da je najbitnije da se sa osobom sa kojom ste bili partner i roditelji razumete, dogovorite i napravite priču koja je zdrava - rekao je, pa dodao:

- To nisu stvari koje možeš da zaključaš i spakuješ. To je neki period prilagođavanja u smislu kako sada sve to da funkcioniše na najbolji mogući način.

Inače, na pitanje da li je bio zaljubljen u, sada bivšu, suprugu, on je kratko odgovorio da jeste i to iskreno, te da je bio mnogo voljen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike