Elma Sinanović kroz suze progovorila o pesmi koju je posvetila pokojnom suprugu: I sad mi zastane knedla u grlu kad je pevam!

21.12.2022

21:13

0

Njen pokojni suprug je mnogo voleo ovu pesmu, a pevačica je tek sada smogla snage da je snimi, a uskoro će i publika moći da je čuje

Elma Sinanović kroz suze progovorila o pesmi koju je posvetila pokojnom suprugu: I sad mi zastane knedla u grlu kad je pevam!
Elma Sinanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Elma Sinanović sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića, te se tom prilikom kroz suze prisetila svog pokojnog supruga.

Naime, Elma se 2019. oprostila od svoje najveće ljubavi, njenog supruga, novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića. Za pevačicu je to bio najveći životni udarac, sa kojim se do danas nije pomirila.

Elma je sada otkrila da je jednu pesmu sa novog albuma posvetila pokojnom suprugu, te da joj je uvek knedla u grlu dok je izvodi.

24sedam/Goran Sivački
Elma Sinanović

Njen suprug je za života čuo tu pesmu i mnogo mu se dopala, te joj je zbog toga bilo još teže da je otpeva. Pesma je odavno kod Elme, a pevačica je tek sada smogla snage da je iterpretira publici.

- Mogla sam možda i bolje da je otpevam. Ta pesma je stajala u fioci. Ona je bila njegov favorit i mnogo je voleo tu pesmu. Nisam uspela da je snimim tad. Mnogo mi je teško. Svaki put me nekako vrati. Tu mi stane knedla u grlu svaki put - ispričala je Elma u emisiji ''Amidži šou''.

Novopazarski biznismen Smail Sinanović Magi preminuo je nakon duge i teške bolesti. I ako su uložene ogromne nade u njegov oporavak to se nažalost nije desilo.

24sedam/Mladen Mijatović
Elma Sinanović

Podsetimo, Elma Sinanović je nedavno snimala novogodišnji program na televiziji Dragane Mirković, gde je priznala da ni u Novoj godini neće zakopati ratne sekire sa Sašom Popovićem, jer ju je on, kako kaže, svojevremeno opljačkao

- Ne, on me je opljačkao i on nikada ne može sa mnom da bude u dobrim odnosima dok mi ne da pare. Jako sam razočarana, jer sam uvek bila korektna, na estradi sam 26 godina, nikad nikome nisam ostala dužna - istakla je Elma nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike