Goga Sekulić i bivši suprug posle razvoda opet zajedno: Jedan događaj ih je spojio (FOTO)

12.12.2022

21:49

0

Pevačica je napravila rođendansko slavlje svom sinu Vasilij Andreju, kom je prisustvovao i Uroš

Goga Sekulić i bivši suprug posle razvoda opet zajedno: Jedan događaj ih je spojio (FOTO)
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Goga Sekulić proslavila je četvrti rođendan svom nasledniku Vasilij Andreju, a ovo je bio idealan povod da se mama i tata nađu na istom mestu bez obzira što su razvedeni. 

Naime, Goga i njen suprug Uroš Domanović su rešili da stave tačku na svoj brak, budući da zbog prirode posla Uroš ne živi u Srbiji, te pevačica gotovo sama odgaja naslednika. Uprkos tome što su razdvojeni, Goga otkriva da ona i njen bivši partner odlično funkcionišu i ne žele da njihov sin oseti da su mu roditelji razvedeni. 

Instagram printscreen/sekulicgoga
Goga sa bivšim proslavila sinu rođendan

Goga je putem društvene mreže Instagram podelila nekoliko fotografija sa rođendanskog slavlja na kojima se osim brojnih drugara iz vrtića, rođendanske dekoracije, vidi i Domanović. 

Podsetimo, Goga je nedavno otkrila u kakvim odnosima je sa bivšim partnerom, ali i da sprema veliko slavlje za naslednikov rođendan, a po svemu sudeći, obećanje je i ispunila.

Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

- Biće bake i deke, društvo iz vrtića, jedva čekamo da se lepo proveselimo! Biće to u igraonici, biće svećica, balona, svega! Drago mi je što smo Uroš i ja u super odnosima, ljudi ne shvataju koliko je detetu teško kada se roditelji raziđu... Mi dajemo sve od sebe da budemo super i da mu ništa ne fali, posebno je teško kada jedan od roditelja ne živi u državi - govorila je Goga u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike