Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu od Ognjena Amidžića! Otkrila u kakvom su odnosu i da li se čuju, ali i šta im je najvažnije

17.11.2022

19:55

0

Manekenka mesecima nije želela da priča na ovu temu

Danijela Dimitrovska prvi put o razvodu od Ognjena Amidžića! Otkrila u kakvom su odnosu i da li se čuju, ali i šta im je najvažnije
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ G.G.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska su sredinom jula ove godine obavestili javnost da su se razveli. O tome nisu želeli da pričaju, a sada je manekenka prvi put govorila o tome u kakvom je odnosu sa bivšim mužem.

Kako je navela, oni podržavaju jedno drugog, a čuju se za sve što je vezano za njihovog sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, ustvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za "Blic".

Podsetimo, Ognjen je takođe nedavno pričao o razvodu, ali na vrlo diplomatski način.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

- O svojim brakovima sam uvek malo pričao. O sebi uvek mogu da pričam i kroz to, a uvek smo se dogovarali da se o tim stvarima ne priča iz razloga što u medijima kad god je neko nešto rekao, može da se izvuče neki naslov, da se nastavi neka priča. Onda tu bude problem jer, evo sin moj već barata internetom, on će to da izgugla i može da pročita nešto što mu neće prijati. I onda sam ja u vezi tih stvari, evo i u dogovoru sa bivšom suprugom, bio za to da mi o tome ne pričamo iz prostog razloga da bismo sačuvali priču našom kakva suštinski jeste i da bismo sačuvali Matiju u toj priči - rekao je Ognjen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike