Bajaga prvi put o razvodu: Prezirem zaziranje u privatnost, ljude bi trebalo da zanima samo moja muzika!

19.10.2022

16:18

0

Autor: Marija Mitić

Muzičar se osvrnuo na još neke detalje iz života

Bajaga prvi put o razvodu: Prezirem zaziranje u privatnost, ljude bi trebalo da zanima samo moja muzika!
Bajaga (2) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U julu ove godine u medije je dospela vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razveo od svoje supruge Emilije, sa kojom je bio u braku 27 godina, a pre toga još sedam godina u vezi. Ipak, oni su se rastali još pre dve godine, što su vešto skrivali od šire javnosti, a muzičar je sada prvi put progovorio o ovoj delikatnoj temi.

Kako kaže, ne voli da mu se zadire u privatnost te je zbog toga ćutao o razvodu.

- Da, ima već skoro dve godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika - rekao je muzičar za Dnevnik.hr.

Bajaga je inače nedavno postao i deka, te je opisao i ovo, za njega novo, životno iskustvo.

24sedam/Goran Sivački
Momčilo Bajagić Bajaga

- Odličan sam deda, za sad imam unuku Saru od sina Marka i ona ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda i da mogu sa njom da idem u zoološki vrt, u šetnju... -  priča Bajaga i dodaje da se trudio da svojoj deci prenese to da budu dobri ljudi, slobodnog uma, da rade ono što vole, te da budu pristojni.

Momčilo je za pomenuti medij otkrio i da nema vozačku dozvolu pa tako često koristi taksi.

- Kad je trebalo da se polaže vožnja, ja sam svirao i nisam imao vremena da idem na časove. U Beogradu sam jedan od najpoznatijih korisnika taksija. Pošto je velika gužva u Beogradu, teško je dobiti taksi, a skoro da nema taksiste u Beogradu s kojim se nisam vozio, a ima ih bar jedno sedam hiljada - rekao je on kroz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike