Zašto se Lazar Ristovski u stvari razveo: Ovo je bio okidač?

11.11.2022

22:07

7

Zašto se Lazar Ristovski u stvari razveo: Ovo je bio okidač?
Lazar Ristovski - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumački par Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na svoj brak posle četiri decenije ljubavi. Pošto su to saopštili javnosti, mnogi su ostali u šoku, jer tako nešto niko nije bio očekivao. 

Do samog kraja su živeli u slozi i bili jedno drugome najveća podrška, kao i naslednicima koje su dobili zajedno.

Oko osam meseci posle saopštenja, glumac se iznova na neki način dotakao ovog životnog perioda, što je mnoge iznenadilo.

Lazar Reistovski, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Uprkos tome što su bivši supružnici probali da u nekoliko navrata objasne razloge razvoda, koji je ipak najviše šokirao njihove sinove Petra i Jovana, javnost smatra da ti razlozi nisu dovoljno dobri, te da iza njih ipak stoji nešto više. U intervjuu za „K1", zato, Lazar je objasnio šta je zapravo bio okidač koji je doveo do razlaza.

„Psi laju, vetar nosi"

- Neke žrtve moraju da se plaćaju, to što me mnogi ne vole, što mnogi misle da sam grub, da nisam nežan. Ali to je prosto put kojim se ide, sve ostalo je „psi laju, vetar nosi". Ja kad bih se obazirao na sve pse koji laju oko mene i šutao ih nogama okolo, izgubio bih vreme na tim psima, izgubio bih cilj - kazao je on, a mnogi su oni koji su uvereni da je ova njegova izjava blisko povezana sa Danicom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike