Ognjen Amidžić u društvu svetske zvezde: On je jedini sa ovih prostora koji ju je intervjuisao pre 10 godina!

23.11.2022

18:03

0

Voditelj je tada doživeo veliki stres, ali sve se završilo više nego uspešno

Ognjen Amidžić u društvu svetske zvezde: On je jedini sa ovih prostora koji ju je intervjuisao pre 10 godina!
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre tačno deset godina, svetski poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je održala koncert u Beogradu, a jedini koji ju je tada intervjuisao u Srbiji, bio je voditelj Ognjen Amidžić.

Ognjen se nedavno na svom Instagramu prisetio ekskluzive koju je tada uradio sa Džej Lo, a taj intervju koji je uradio u okviru svoje emisije, zasigurno je jedna od stvari na koju je Ognjen najponosniji u svojoj karijeri.

Na uspomeni uz Amidžića i Lopezovu nalaze se i saradnici koji su imali priliku da zajedno poziraju uz jednu od najpoznatijih žena iz svetskog šou-biznisa.

Instagram screenshot
Dženifer Lopez i Ognjen Amidžić

- Više sam imao frku od celog događaja, od svega, to je baš bila jurnjava i ono: “Samo da uradimo“, više sam imao tu tenziju jer je s njom to i bilo kratko, to je bio jedan period između završnog koncerta i odlaska na aerodrom gde ju je već čekao avion da poleti, nije baš da možeš da se opustiš - istakao je voditelj svojevremeno.

Čitava njegova ekipa je tada doživela stres, jer su bili u škripcu sa vremenom, a Ognjen ističe da je Džej Lo čak i jednostavnija i prijatnija nego većina naših zvezda.

- Više je bio stres zbog stizanja. Čak je lakše i prijatnije nego sa nekim domaćim zvezdama, jer žena je toliko opuštena i ostvarena da bukvalno nije ni tražila nikakva pitanja unapred. Vrlo prijatna, vrlo opuštena, zadovoljna... A kad si zadovoljan, sve je okej, kad nisi, sto đavola ćeš naći - rekao je tada Amidžić.

Profimedia
Dženifer Lopez

Podsetimo, Ognjen Amidžić se ovog leta razveo od svoje dugogodišnje partnerke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina. Danijela i on su ostali u korektnim odnosima, te se povremeno čuju oko obaveza koje imaju prema sinu, a voditelj je nedavno otkrio i detalje sporazumnog razvoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike