Kejt Midlton odala počast kraljici Elizabeti dirljivom čestitkom: Božić više neće biti isti, otkad je nema

24.12.2022

23:31

0

Na tradicionalnom koncertu bili su svi članovi kraljevske porodice uključujući kralja Čarlsa, njegovu suprugu kraljicu Kamilu, princa Vilijama, Džordža i princezu Šarlot

Kejt Midlton odala počast kraljici Elizabeti dirljivom čestitkom: Božić više neće biti isti, otkad je nema
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Kejt Midlton odala je počast kraljici Elizabeti II u emotivnoj čestitki na svečanosti s božićnim pesmama. Princeza od Velsa izjavila je, između ostalog, kako je pokojna kraljica spajala ljude i inspirisala mnoge.

- Njeno Visočanstvo nosila je Božić u svom srcu. Svima nam je pokazala kako izgledaju empatija i saosećanje i uvek nas je podsećala na važnost nade, porodice i prijateljstva. Ovaj koncert odlučili smo da posvetimo kraljici Elizabeti i svima onima koji više nisu s nama. Božić bez nje više neće biti isti - rekla je Kejt Midlton.

Na tradicionalnom koncertu bili su svi članovi kraljevske porodice uključujući kralja Čarlsa III, njegovu suprugu kraljicu Kamilu, princa Vilijama, princa Džordža i princezu Šarlot.

Tanjug/Jonathan Brady/Pool Photo via AP
Kraljica Elizabeta

Božićno drvo na koncertu, sudeći po fotografiji sa Tvitera, bilo je ukrašeno raznobojnim kuglicama i medvedićima, koji je i britanski simbol jer je kraljica s njim glumila u skeču od dva i po minuta na BBC-u.

- U iščekivanju naših gostiju, slavimo one koji više nisu s nama i odajemo počast njenom pokojnom Visočanstvu kraljici - piše u opisu ove objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike