Karleuša prvi put otkrila kako mršavi! Iznenadiće vas njen jelovnik, a koristi i jedan trik: Zato nikad nisam bolesna!

21.12.2022

10:12

0

Svi znaju da je JK veganka, a dan počinje takođe zdravim namirnicama

Karleuša prvi put otkrila kako mršavi! Iznenadiće vas njen jelovnik, a koristi i jedan trik: Zato nikad nisam bolesna!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša ima poseban način ishrane zbog odluke da bude veganka, a tvrdi da to njenom telu veoma prija. 

Pevačica je u poslednje vreme smršala čak 10 kilograma, a otkrila je šta je tačno jela. Iako je javnost često osuđuje zbog stvavova o mesu, ona ne odustaje od svog režima, već poručuje - zdrava sam!

Osim što puca od zdravlja, pevačica je ispričala koje su njene tajne za vitku liniju, te objasnila kako je za dva meseca drastično skinula kilograme i to bez dijete.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem - ističe Jk najpre svoju standardnu "dijetu" i podvlači da to sve doprinosi da tako izgleda. 

Naravno, i njoj se desi da vaga pokaže višak, pa je objasnila šta radi u tim situacijama.

- Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: "Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre". Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma.

Karleuša dan, takođe, započinje zdravom ishranom.

- Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija semenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cvekle.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Kad je reč o ćerkama Atini i Niki, kaže da ih ne primorava da konzumiraju mesne proizvode, kao i da o tome same odlučuju. 

- Atina je veganka, a Nika jede sve. Same jedu šta žele, tako da nisam od onih majki koje svoje frustracije iskaljuju na deci. Atina je sama odlučila, a Nika ide ka tome da izbaci meso iz ishrane i zbog toga sam srećna. Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo "zamenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali se pravi od proteina graška.

Jelovnik Jelene Karleuše

DORUČAK

Slani mafini sa tikvicama
RUČAK
Posne sarmice od zelja

VEČERA
Potaž od povrća

TRIK SAVET:
Pijte tri litra vode dnevno i izbegavajte slatkiše

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike