Karleuša provocira kao seksi nindža: Na telu tek dve krpice, a preko lica maska (FOTO)

19.10.2022

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Njene obline ponovo su u prvom planu

Karleuša provocira kao seksi nindža: Na telu tek dve krpice, a preko lica maska (FOTO)
fi - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša ne prestaje da "časti" pratioce na Instagramu golišavim fotografijama. Baš to je učinila i danas, kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, iz kojeg "kipe" njene ogromne grudi.

Ipak, ovo njeno izdanje se razlikuje od ostalih jer je preko celog lica stavila masku, odnosno "fantomku", ispod koje joj se vide samo oči. Takođe ceo stajling upotpunila je rukavicama, ali i dubokim, crnim čizmama, a u prvom planu ipak su njene obline te trbušnjaci.

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša

Inače opšte je poznato da "mala od skandala" pažnju privlači kako izgledom tako i izjavama, a nedavno je oplela po "Zvezdama Granda", u kojim je do prošle godine bila deo žirija.

 - Željko M. ne samo da je dobio ceo šou za džabe, nego je bez pardona izgovorio na potpisivanju - Lesi se vratio kući. Dok se "Lesi" kiselo smejao pored njega držeći čašu šampanjca i tužno u sebi lajao onu poznatu - "Dotak'o sam dno života" - počela je JK u svom stilu da, pre nekoliko dana, komentariše prelazak ovog takmiečnja sa Prve televizije na Pink, a šta je još rekla o ostalim članovima žirija, pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike