JK u skromnom stanu na Fontani i za šporetom! Hit prizor iz pevačicine prošlosti: Tad je samo maštala o luksuzu u kom sad uživa!

19.12.2022

16:45

3

U Novom Beogradu je i odrasla - tek kasnije je „prelocirala svoj život" na Dedinje

JK u skromnom stanu na Fontani i za šporetom! Hit prizor iz pevačicine prošlosti: Tad je samo maštala o luksuzu u kom sad uživa!
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša često ume da se pohvali na društvenim mrežama kakvim kutkom iz porodične kuće, u kojoj maksimalno uživa posebno sa svojim devojčicama. Čitav dom, inače, vredan je 2.500.000 evra, a enterijer - kao da je iz magazina.

Međutim, mnogi su oni koji su zaboravili da je Jelena odrasla u Novom Beogradu, tačnije na Fontani, u skromnom stanu koji je u kuhinji imao i šporet i mašinu za veš.

Jelena Karleuša, Youtube screenshot / Nataša Ilić
 

Delić istog pevačica je svojevremeno pokazala u „Muzičkoj kutiji", emisiji Nataše Ilić, u okviru koje je tom prilikom pokazala i svoje kulinarske sposobnosti. Kratke kose i bosa, spremala je piletinu, šnicle, zelenu salatu... Pa se moglo i primetiti da je u ovoj prostoriji imala i okrugli trpezarijski sto.

Sve to se odvilo pre nešto više od dve decenije.

Zatim, Jelena se najpre preselila na Bežanijsku kosu, a onda i Dedinje. Vilu je porodica kupila od Dragana Stojkovića Piksija, prenosili su i ranije mediji. Sada, samo garderober joj je veći od stana u kom je odrasla - gde su nju i njenu majku posećivala i danas velika imena s estrade.

– Bio sam veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom Karleušom. Mnogo smo se družili, a živele su na Novom Beogradu tada, ja odem kod njih i kaže mi Divna: „E, Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako svira flautu“. Pristanem, onda je ona došla i svirala moju pesmu „Jagnje moje malo“. Stvarno je lepo svirala i ja sam morao da joj dam neke parice, da kupi čokoladu. Meni je drago da je Jelena uspela u svojoj karijeri, jer je znam još od kada je bila mala devojčica – kazao je Jašar Ahmedovski jednom prilikom u emisiji „Pečat u vremenu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike