Provokativno, provokativnije, Karleuša! Pevačica pozirala u minijaturnim tanga gaćicama! (FOTO)

08.12.2022

12:19

0

Pevačica sve manje prostora ostavlja mašti

Provokativno, provokativnije, Karleuša! Pevačica pozirala u minijaturnim tanga gaćicama! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša navikla je svoje pratioce na društvenim mrežama na šokantna izdanja. Pevačica već godinama izaziva pažnju javnosti kako skupocenim autifitima za koja je naširoko hvaljena, tako i obnaženim stajlinzima u kojima malo toga prepušta mašti svojim fanovima na Instagramu.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa nedavnog odmora u Dubaiju, na kojoj u provokativnoj pozi, okrenuta leđima ka objektivu pozira u minijaturnim tanga gaćicama modnog brenda "Guči", od čije će vam se cene zavrteti u glavi. Naime, kupaći kostim sa potpisom luksuzne italijanske kuće vredi više od 140.000 dinara. Karleuša je "vintidž" gaćice uparila sa narukvicom brenda "Kartije" iz kolekcije simboličnog naziva "Ljubav", vrednom više hiljada evra. 

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelenini stajlinzi već decenijama izazivaju oprečna mišljenja javnog mnjenja, a jedan od poslednjih koji je šokirao javnost jeste kupaći kostim od lateksa u vidu inicijala pevačicinog imena, koji tek da joj pokriva bradavice, o čemu smo nedavno pisali.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike