Karleuša pozirala u bundi od veštačkog krzna! Pevačicin stajling izazvao lavinu komentara, a jedan je posebno upečatljiv (FOTO)

10.12.2022

08:31

1

Odevna kombinacija JK je izazvala veliku pažnju organizacije „PETA

Karleuša pozirala u bundi od veštačkog krzna! Pevačicin stajling izazvao lavinu komentara, a jedan je posebno upečatljiv (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Instagram printscreen/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša neretko na društvenim mrežama iskazuje svoj stav o svim aktuelnostima, a kada je u pitanju zaštita prava životinja, tu je najglasnija. Poznato je da je JK članica udruženja „PETA“, a nedavno je osula paljbu po glumcima i pevačima kojima je lov hobi

Osim što je ne konzumira meso, JK ne nosi ni garderobu životinjskog porekla.

Nije nepoznanica je je Karleuša veliki pristalica veštačkog krzna, a razlog je ljubav prema životinjama. Na društvenoj mreži Instagram Jelena je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bundi od veštačkog krzna, a ova njena objava izazvala je brojne reakcija. 

Instagram printscreen/karleusastar
JK u bundi od veštačkog krzna

- Sva u crnom i spremna za Kopaonik! Pravi ljudi nose veštačko krzno! - napisala je Jelena u opisu objave na Instagramu.

Ono što je veliko iznenađenje jeste to što se među komentarima našao i onaj koji je ostavio neko ko vodi Instagram stranicu organizacije i „PETA“, koja je veliki borac za prava životinja širom sveta.

- Da! Oni pravi čuvaju životinje i nikada ih ne nose! ovo izgleda fenomenalno - ostavili su oni komentar sa zvaničnog profila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike