Javnost bruji da je sa 19 godina postao otac: Ko je Sergej Pajić i sa kojim lepoticama sa javne scene su ga povezivali!

14.12.2022

10:46

1

Mladi pevač tvrdi da dete nije njegovo, uz obrazloženje da Sandra i on više nisu zajedno

Javnost bruji da je sa 19 godina postao otac: Ko je Sergej Pajić i sa kojim lepoticama sa javne scene su ga povezivali!
Sergej Pajić - Copyright Instagram printscreen/sergejpajic

Mladi pevač Sergej Pajić juče se našao u centru medijskog skandala zbog vesti da je sa samo 19 godina postao otac. Naime, u medijima se pojavila informacija da se njegova bivša devojka, tiktokerka Sandra Dedijer, iznenada porodila, iako nije znala da je u drugom stanju.

Pevač se povodom ovih glasina hitno oglasio za medije i demantovao tvrdnje da je on otac, uz obrazloženje da Sandra i on više nisu zajedno.

Njegova, očigledno bivša devojka, navodno nije znala da je trudna, a porodila se sredinom novembra ove godine, u privatnoj bolnici, u kojoju je otišla na pregled zbog bola u burezima.

Amir Hamzagic/ATAImages
Sergej Pajić i Sandra Dedijer

Karijera

Sergej Pajić je pop pevač koji je popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezdice''. Rođen je 23. avgusta 2003. godine u Banjaluci, a danas živi u Beogradu.

Za učešće na muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezdice'' prvi put se prijavio 2015. godine, ali tada nije dobio mogućnost da nastupi pred žirijem i televizijskom publikom. Ipak, organizatori su ga pozvali da učestvuje u trećoj sezoni ovog takmičenja, te je osvojio sedmo mesto, nakon čega se pojavio i u „Ol Stars“ sezoni ovog takmičenja.

Važi za jednu od najvećih tinejdž zvezda u regionu, a poznat je po pesmama „Uspavanka“, „Gagarin“ i „Ja te znam“ koje su se najviše izdvojile na Jutjubu. Talenat za muziku je, kaže, nasledio od babe, a često je isticao da su mu uzori Milan Stanković i kanadska pop zvezda Džastin Biber.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sergej Pajić

Svojom interpretacijom pesme ''Trans'' iznenadio je, ne samo Milana Stankovića, nego i njene autore Džala Brata i Bubu Korelija, koji su mu javno pružili podršku. Superfinale ovog takmičenja je održano krajem juna 2019. godine, a Sergej je sa skoro 30 odsto glasova publike iz celog regiona odneo pobedu. 

Pesmu ''Ja te znam'', Sergej je navodno trebao da snimi sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, ali Vojaž se navodno nije pojavio na snimanju, te je Pajić odlučio da pesmu objavi sam. Pojavio se i u spotu za pesmu „Blamage“, popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Privatni i ljubavni život

Nakon pobede u muzičkom takmičenju koje ga je proslavilo, zbog školovanja, ali i karijere se preselio u Beograd, gde danas živi, radi i pohađa srednju umetničku školu. Živi sa starijom sestrom i ponosan je na to što mogu da sami finansiraju život u srpskoj prestonici.

Sergej je do nedavno bio najbolji drug sa koelgom iz takmičenja, Davidom Radosavljevićem, koji je u vezi sa novom članicom grupe ''Hurricane''. Međutim, više nisu u dobirm odnosima, te čak izbegavaju da javno govore jedan o drugom.

Printscreen Youtube/ novojutro
David Radosavljević

Svojevremeno je bio u vezi sa popularnom tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Ku, a njihova veza je započela kada su se slučajno upoznali preko prijatelja, i počeli da sarađuju za društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Nakon raskida sa Unom, spekulisalo se da je mladi pevač oko bacio na pevačicu Lenu Čolak, ali o njihovom odnosu se malo zna.

G.G./ATAImages
David Radosavljević

Pre veze sa Uki Ku i Sandrom Dedijer, mediji su ga povezivali i sa starletom i rijaliti zvezdom Anom Korać, sa kojom se u više navrata fotografisao u zajedničkom provodu. 

Jednom prilikom je otkrio da mu se Ana Korać javila čim je postao punoletan, nakon čega su usledili ludi noćni provodi.

Instagram printscreen/ana_korac
Sergej Pajić i Ana Korać

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike