Svi brujali o tome da je Sergej Pajić (19) postao otac, njegova devojka nije znala da je trudna, a onda se on oglasio i šokirao!

13.12.2022

16:01

2

Pevač je otkrio šta je istina u ovom slučaju i o čemu se zapravo radi

Svi brujali o tome da je Sergej Pajić (19) postao otac, njegova devojka nije znala da je trudna, a onda se on oglasio i šokirao!
Sergej Pajić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Mladi pevač Sergej Pajić dospeo je danas u centar pažnje javnosti zbog vesti da je sa 19 godina postao otac! I tu ništa ne bi bilo čudno da se njegova devojka, tiktokerka Sandra Dedijer nije porodila, a da prethodno nije ni znala da je trudna!

Sergeja je ova vest zbunila, te nije znao o čemu se radi kada je prvobitno pozvan da prokomentariše te navode, ali se sada oglasio i otkrio da dete nije njegovo!

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sergej Pajić

- Sandra i ja smo zajedno u ljubavnom, a i privatnom odnosu bili od 09.05. do 18.11. Shodno tome, obraćam se svim medijima da dete nije moje i da ona i ja više nismo zajedno - rekao je Sergej za Telegraf.

Njegova, očigledno bivša devojka, navodno nije znala da je trudna, a porodila se sredinom novembra ove godine, u privatnoj bolnici, u kojoj je bila na pregledu zbog drugih razloga.

Navodno je ispričala prijateljima da nije ni znala da je trudna, te da je pomislila da je bole bubrezi, ali se u tom trenutku zapravo porađala!

Amir Hamzagic/ATAImages
Sergej Pajić sa devojkom Sandrom

Inače, Sergej se proslavio u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a potom je dugo bio u vezi sa tiktokerkom Uki Ku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike